Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Lišanj Family Hotel a Depandance Aminess **** (Chorvatsko - Kvarner - Novi Vinodolski)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 568x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi pěkná dovolená za příznivou cenu. Dostatečné ubytování, výborná strava, kousíček od pláží a od centra. Dobrý výchozí bod pro podnikání výletů. Pěkné pláže či spíše přímořská promenáda se vstupy do moře, u hotelu ale i písečná pláž - vstup do moře přes betonová plata, občasně oblázkové pláže. My byli s dovolenou velmi spokojeni a klidně bychom na to samé místo a do toho samého hotelu jeli znovu.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Byli jsme ubytováni ve čtvrtém patře s krásným výhledem na moře. Ubytování odpovídá své kategorii. Pokoje byly čisté, denně uklízené, ručníky vyměňovány dle potřeby. Vybavení pokojů starší, opotřebované, je znát značně zub čas - některé židličky v pokojích rozvrzané, vše ale funkční, pouze hůře odtékal odpad od sprchy v koupelně. Velkou výhodou byla na pokoji lednička. My jsme s ubytováním byli celkově spokojeni, v pokoji byl dostatek úložných prostor, na balkoně dvě židličky a šňůra na ručníky. Je potřeba upozornit, že se opravdu nejedná o luxus a ubytování svým stylem připomíná nezrenovované vysokoškolské koleje v Praze, ale v porovnání k ceně, za jakou jsme zájezd pořídili, jsme byli nadmíru spokojeni.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Na stravování jsme docházeli do vedlejšího hotelu Lišajn vzdáleného zhruba 30 m. Snídaně formou bufetu - vždy dva druhy měkkého salámu, plátkový tvrdý sýr, sýr balkánského typu,míchaná vejce, vejce natvrdo, klobásky, párky, několik druhů džemů, med, nuttela, paštika, tavený sýr, máslo, tvaroh, jogurt bílý a ovocný, kukuřičné lupínky, müslü, čokoládové cereálie, mléko, k pití: káva - různé druhy z automatu, čaj - několik druhů i čerstvý citrón, ovocné šťávy - spíše z prášku, i když grapefruitová byla velmi dobrá. Večeře též formou bufetu - vždy dva druhy polévky vývaru, několik příloh a druhů masa, i místní speciality a ryby, zeleninové saláty, pudinkové zákusky a ovoce. Jídlo bylo pravidelně doplňováno. Myslím, že z nabízených jídel si vždy každý vybral to, na co měl chuť. K večeři si šlo zaplatit neomezené pití z automatů (2EUR/os/den). Na výběr bylo bílé a červené víno, pivo a limonády. Doporučuji si pití zakoupit, neboť na 2 EUR vyšlo zhruba zakoupení jednoho točeného piva v místních podnicích. My byli se stravováním velmi spokojeni, akorát u večeře se trošičku tvořily fronty, ale nic co by člověku zkazilo náladu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu jsme nevyužili, ale co jsme si všimli u hotelu byly tenisové kurty, stoly na badminton, minigolf. V hotelu kulečník a nějaké další hry, zřejmě probíhaly i animační programy pro děti. U hotelu se nacházel i venkovní bazén se slanou vodou, pěkné dětské hřiště, písečná pláž. V hotelu byl také pěkný obchod se suvenýry, ceny nižší než v obchodech ve městě. Dále wellness, kadeřník atd. Personál hotelu milý.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře krásné, průzračné. Pláže - betonová plata, ale našli se i kamínkové s pozvolným vstupem do moře. Jediné co na pláži chybělo, byly sprchy se sladkou vodou, ty byly v blízkosti hotelu a pouze za poplatek 2 kuny. Plážový servis (2 lehátka a slunečník) 100 kun. Kolem moře krásná promenáda se spoustou stánků, krámků a restaurací. Doporučuji restauraci- rychlé občerstvení skoro na konci promenády ve směru na Sejn, jídlo tam bylo za rozumnou cenu a dělali výborné hamburgery.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Novi Vinodolski je opravdu hezké město i s historickými památkami, od hotelu kousíček do centra s obchody, restauracemi a zábavou. Kousek od hotelu také pláž, park, promenáda. My byli na několika výletech - Crikvenice, Senj, Biserujka, Vrbnik. Crikvenice velmi rušné město, pláže městské, akvárium moc nedoporučuji,my byli trošičku zklamáni, málo muziky za hodně peněz. Do Vrbniku jsme jeli lodí, výlet jsme si kupili přímo v přístavu, Vrbnik opravdu krásné a zajímavé město, kapitán na lodi velmi milý a přátelský a dokonce mluvil i trošku česky, výborné víno. Tento výlet naopak všem vřele doporučuji. Biserujka opravdu malinkatá jeskyňka, pokud se zajedete podívat na Krk, za návštěvu ale stojí. Senj krásné město, nad městem se tyčí hrad, ve kterém se nachází muzeum, k hradu vedou nádherné nově vybudované chodníčky s lavičkami a krásnými výhledy, doporučuji navštívit.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

My byli s touto dovolenou velmi spokojeni. Novi Vinodolski byl dobrý výběr, krásné moře, různé druhy pláží, pěkné větší město,ale ne moc rušné. Z České republiky co by kamenem dohodil. Krásné okolí a krajina, různé možnosti výletů. Výborná strava v hotelu. Dostatečné ubytování s krásným výhledem na moře, kousíček od pláže a od centra města. Vše navíc za velmi přijatelnou cenu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání