Napsat recenzi

Pěkný hotel s dobrou stravou i službami

Recenze hotelu Marina Hotel Liburnia **** (Chorvatsko - Kvarner - Mošćenička Draga)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 032x
Recenze se líbila: 675 čtenářům
Fotografie: 32
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Příjezd k hotelu, parkoviště Příjezd k hotelu, parkoviště
  • Recepce Recepce
  • Aperitiv bar v hale u recepce Aperitiv bar v hale u recepce
  • Internetový koutek u recepce Internetový koutek u recepce
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj s rozloženou přistýlkou Pokoj s rozloženou přistýlkou
  • Zamčené spojovací dveře s vedlejším pokojem - snad jediná nevýhoda Zamčené spojovací dveře s vedlejším pokojem - snad jediná nevýhoda
  • Celkem malá koupelna Celkem malá koupelna
  • Výhled z balkónu na parkoviště a tenisové kurty Výhled z balkónu na parkoviště a tenisové kurty
  • Restaurace Restaurace
  • Hudba při chorvatském večeru Hudba při chorvatském večeru
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén
  • Dětský bazének Dětský bazének
  • Lehátka u bazénu Lehátka u bazénu
  • Atrium s vodotryskem Atrium s vodotryskem
  • Venkovní posezení a prostor pro animační programy v atriu Venkovní posezení a prostor pro animační programy v atriu
  • Dětské hřiště Dětské hřiště
  • Pohled na hotel od pláže Pohled na hotel od pláže
  • Pohled na pláž od přístaviště Pohled na pláž od přístaviště
  • Pláž směrem k přístavišti Pláž směrem k přístavišti

Nedávno zrekonstruovaný hotel s dobrou stravou, vybavením i službami. Klidná atmosféra, hosté jsou většinou Rakušané, Němci a Italové, často důchodci nebo rodiny s dětmi. Oblázková pláž je asi 50 m od hotelu. Žádný problém, klidná a příjemná dovolená i s našimi 2 malými dětmi.

Ubytování  průměrně (4/5)

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj s rozkládací pohovkou, balkonem a menší koupelnou se sprchovým koutem. TV, minibar, fén, telefon, trezor. Na pokoji byl bez problémů signál Wi-fi - zdarma. Úklid každý den.

Jediná drobná nevýhoda je spojení dveřmi s vedlejším pokojem. Dveře jsou pochopitelně zamčené, ale je přes ně slyšet téměř vše. Nás v noci budilo chrápání sousedky ruské národnosti. Na druhou stranu jí to opláceli naše děti občasným křikem.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava byla velmi dobrá, i když se opakovala byl dostatečný výběr i množství, neustále doplňováno. Plná penze, vše formou bufetu.

Snídaně - džusy, automat na teplé nápoje, sladké i klasické pečivo, tousty, lívance, čajové pečivo, vajíčka, párky, slanina, jogurty, musli, džemy, ovoce, ...

K obědu a večeři pokaždé alespoň jedna ryba - tuňák, losos, žralok, treska, sardinky, ... na ruzné způsoby. Dále kuřecí, vepřové i hovězí maso, těstoviny, rýže, brambory, hranolky. Různé saláty, i s mušlemi a mořskými plody. K jídlu si můžete zdarma načepovat několik druhů nealko nápojů z postmixu, pivo Ožujsko nebo červené či bílé víno - řekněme ve stolní kvalitě - bílé nic moc, červené se nám zdálo lepší. K obědu i večeři vždy zákusky, ovoce a zmrzlina.

Jídelna je prostorná, možnost sedět venku, nikdy jsme neměli problém najít volný a prostřený stůl. Použité nádobí personál ihned odnáší a po odchodu hostů od stolu je ihned uklizeno a čistě prostřeno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je dobře vybavený, klimatizovaný, recepce se směnárnou (pouze EUR), internetový koutek - přístup ke 2 počítačům s internetem zdarma, WI-FI také zdarma. Prostorná restaurace, místnost s televizí, aperitiv bar, kde si po celý den až do večera můžete dát drink, kávu či zákusek. Obsluhované je i posezení v hotelovém atriu, kde se večer odehrávají animační programy - hudba, zábava pro děti, kouzelnické představení, atd. V atriu naleznete i několik obchůdků se suvenýry, z vnějši strany hotelu i banku, lékarnu a obchod s plážovými a sportovními potřebami, škola potápění. Před hotelem je parkoviště - 6 EUR/den a tenisové kurty.

Mezi hotelem a pláží je venkovní bar nabízející nápoje a rychlé občerstvení. Je zde i dětský kout s programem pro děti, dětské hřistě, stolní tenis a fotbálek. Dětské hřiště bylo otevřené pouze přes den a jelikož na něj pražilo slunce, téměř žádné děti ho nevyužívali.

Součástí hotelu je vnitřní bazén s mořskou vodou a malý venkovní dětský bazenék, u kterého jsou i lehátka a slunečníky - zdarma. Právě malinký dětský bazén a rozpálené hřiště nás trochu zklamaly.

V hotelu je také nové a moderní wellness centrum - masáže, sauna, whirpool, ... - vše za poplatek.

Hotel disponuje také několika pokoji s bezbariérovým přístupem.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Oblázková pláž je cca 50 m od hotelu, je asi 500 m dlouhá a 10 m široká, dál jsou už kameny a skály s horším přístupem. Vstup do vody je relativně pozvolný - po 5 m hloubka po pás, takže vhodné i pro děti. 10 metrů od břehu už nedosáhnete.

Moře krásně čisté, klidné, občas větší vlnka od lodí. Žádné ježovky ani ostré kameny, sem tam rybka. Boty do vody nejsou nutné, i když je to s nimi na oblázcích pohodlnější.

Kdo nemá rád přeplněné pláže, pak to rozhodně není místo pro něj. Pláž je pro celou Moščeničku, takže rozestupy mezi lehátky a ručníky max. 30 cm. Na začátku pláže jsou lehátka se slunečníky k pronajmutí - cena: lehátko 35 kun/den, slunečník 25 kun/den. Většina lehátek je předem rezervovaná a první řada ručníků hned u moře je plná již před 8 ráno. Sprchy jsme na pláži objevili 2 - poplatek 2 kuny. Záchod jeden na začátku pláže, což nám přišlo málo, navíc poplatek také 2 kuny. Nevím tedy, kam chodila na záchod většina turistů :-(

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu je několik restaurací a kaváren, supermarket, stánky se suvenýry, obchod se sportovními potřebami, lékárna, banka s bankomatem. Menší přístav, kolem pláže krátká promenáda s několika restauracemi a kavárnami s nabídkou zmrzliny a ledové tříště. Diskotéky a noční bary jsme nevyhledávali, takže nmůžu posoudit. Ale v noci byl klid, žádné dunění diskoték jsme nezaznamenali.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkově jsme byli velmi spokojeni. Klidná atmosféra a pohoda jak v hotelu, tak i na celkem přeplňené pláži. Můžeme doporučit i pro starší osoby a rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání