Napsat recenzi

Dovolená s přítelem v Uvala Scott

Recenze hotelu Uvala Scott Pavilony a Apartmány ** (Chorvatsko - Kvarner - Dubno)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 759x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem zde na deset dnů s přítelem na začátku září. Je to krásné místo, kde bohužel není vidět na širé moře, ale za to se na obzoru rýsuje severní pobřeží chorvatska a v noci celé krásně září. Kdyby nám víc přálo počasí na koupání, jistě bych byla úplně nejvíc spokojená.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování bylo pro dva mladé lidi fajn, pro starší lidi tam bylo asi až moc schodů. Ubytování jsou rozděleny na pavilony a z každého je krásný výhled.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme plnou penzi a praskali nám pupky. Jen kdyby se polští turisté uměli ovládat...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení bylo odpovídající tří hvězdičkovému ubytování, na recepci byl personál velice ochotný a paní uklízečky každý den uklízeli pokoje. Pod recepcí je malý obchůdek, ale jen tak pro fakt velkou nouzi. Nemyslím vybavením ale cenami.. Dvakrát tolik co v Kraljevici. Radši si udělat půl hodinkovou procházku na vytrávení a pak si nakoupit tam.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž je přímo pod hotelem betonová, ale jak ubývá hloubka, tak se dá již po schůdcích nebo po žebřících dostat na kamínkovou pláž. Písečnou byste hledali marně.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí je terasovité, stejně jako všude jinde v Chorvatsku, ale myslím, že pro starší lidi nebo pohybově míň zdatné se okolní prostředí nehodí. Navíc kolem jsou jen soukromé pozemky a kromě mostu na ostrov Krk a cesty do Kraljevice zde není moc vyžití pro turisty co mají rádi každodenní objevování okolí.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Moc se mi tam líbilo, ale je pravda, že je to spíš jednorázová záležitost. Asi tak na deset dnů maximálně, pak bych už nevěděla co tam dál dělat. V Kraljevici je ale moc hezky, je to krásné přístavní městečko:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání