Napsat recenzi

Bezva hotel

Recenze hotelu Vila Niko ** (Chorvatsko - Kvarner - Dramalj)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 52x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 1

Naprostá spokojenost!

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel na 3* dost hezký, nečekali jsme to. Pokoje menší, zvlášť když potřebujete přistýlku, ale stejně jsme tam chodili jen spát.

Výborné matrace, TV, tichá klima, plný minibar, fén, drobná hotelová kosmetika, balkón s posezením, balkón zastínený velkými vnějšími žaluziemi (nepralo tam slunce), ale jeden segment se dá odsunout bokem, čili nebrání výhledu.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo úžasné. Výběr bomba a nikdy nic nechybělo, doplňovali neustále.

Na snídaně celé plástve medu, džemy, Nutela, výběr dobrých káv z automatu + filtrovaná, kakao, mléko, teplé mléko, vše z anglické snídaně, velký výběr čerstvé zeleniny (i teplé a sterilované, olivy), ovoce, salámů, sýrů (dokonce celé kolo Parmazánu - uvnitř nesakaný), různé cereálie, pečiva dost i sladkého pečiva, džusy...... Palačinky, vafle, pancakes, vejce na mnoho způsobů připravovali čerstvé přímo před námi... Dokonce šampaňské!

Na večeře mušle-slávky, tykří krevety, barbecue žebírka, těstoviny, pizza, různé ryby (i losos, tuňák...), kalamáry, různá masa, paella, risotto, hranolky, polenta, rýže, brambory se špenátem, teplá zelenina, fazolky se slaninou, omáčky k masu, polévky, pršuty, sýry...... a opět ovoce, zelenina, dezerty...... No prostě spokojenost! Pití se u večeře platí.

Jediné co mi vadilo, že se na venkovní terase mohlo u jídla kouřit! Ale to je i věcí hostů, pokud jsou tak sobečtí, že jim není hloupé, když u sousedního stolu sedí děti a dokonce miminka v kočárku, a jelikož občas pofukoval mírný vánek, kouř letěl přímo na děti... a to dost! Takových hostů tam bylo, bohužel, plno a sami měli u stolu děti. Kouření u jídla jsem jinde nezažila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Personál opravdu milý a ochotný, bez problému nám vyměnili pokoj, jelikož jsme se setrou chtěli být u sebe, dostali jsme pokoj hned vedle.

Hezké bazény se slanou vodou (i vodopád), děti se vyřádily. Lehátka s matracemi a osuškami, slunečníky a také na okraji stromy, které dělaly bezva stín.

U bazénu odpoledne roznášeli rosé šampaňské a vychlazené melouny :).

Pěkná terasa s barem nad bazény a výborné koktejly.

V hotelu byl bankomat (ale byly i jinde v celém resortu) a obchůdek. Obchody jsou i v resortu a různé restaurace... A samozřejmě aquapark, minigolf a hezká Marina na poukoukání jachtiček :).

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Výběr různých pláží v celém resortu. Moře krásné, čisté. Lehátka a sunečníky za poplatek (tuším 50,- Kuna/den/lehátko).

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Na hotelu se mi líbilo, že byl menší a nízký, nerušil tak dojem z okolí, které je hezké.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Bezvadný a klidný hotel! Na 3* v Chorvatsku naprosto bomba!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

MS: Bezva hotel - 7. 8. 2019 12:41

Opravuji - recenze se týká hotelu Niko v resortu Amadria Park, nikolu hotelu Niko Crikvenica!!! :) Omlouvám se! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání