Napsat recenzi

Chorvatsko ano, Igor ne!

Recenze hotelu Vila Igor (Chorvatsko - Kvarner - Crikvenica)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 101x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme v Chorvatsku už několikrát, i v kempech, ale toto bylo nejhorší ubytování, hráli si na luxus a přitom....

Ubytování  průměrně (3/5)

Jeden pokoj slušný, druhý mala tmavá místnost. Když jeden z nás chtěl projít, nebo se oblékal, druhý musel na chodbu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Majitel arogantní neochotný, v apartmánu s námi bydleli šváby a bylo jich dost. Báli jsme se spát se zhasnutými světly. Po upozornění se nic nedělo a uklizečka řekla něco v tom smyslu, že jsme je dovezli my. Bohužel, v té hrůze nás nenapadlo je vyfotit.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Dle katalogu 400 m, ve skutečnosti 1,5 km z kopce a zpět to samé do prudkého kopce. Stínu minimálně.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Normální vilová čtvrť na konci , na okraji Cerkvenice

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Do Chorvatska jezdíme velice často, v Cerkvenici jsme byli podruhé (chtěli jsme) ale záleží i na ubytování....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Lada: Vila Igor Cirkvenice - 22. 7. 2014 18:34

Vratili jsme se z Cirkvenice z Vily Igor a byli jsme velmi spokojeny žadny švaby jak tady píše nějaky magor.Ubytovani číste pani domaci velmi přijemna a přišti rok tam jedem zase.A pokud o cestu k mori je to 110 scho k mori ale ne v kuse mezi nima jsou delsi odpocivadla a cesta na horu trva celkem 10 minut i dolu to jde rychlejct a da se za 5 minut.Ale je tam v celku klid.Na hoře kousek od Igora je bistro Mika kde vyborně vařDali jsme si i chobotnicky za 68 kun.Nemam co vytknout.My s manželkou jezdime do Chorvatska leta a tady to bylo nejlepsi.Neplacena plaž byla vynikajici do vody vstup kousek jemny oblazky a ve vode pisek.Do vody se chodilo bez bot a to bylo dalsi +.Nevim když ty krityci měli svaby že nejeli domu a otravujou a odrazuji jine kteří se tam chystaji.Doporučuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání