Napsat recenzi

Perfektní dovolená

Recenze hotelu Istra Hotel Plava Laguna *** (Chorvatsko - Istrie - Zelena Laguna)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 51x
Recenze se líbila: 77 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme 4 členná rodina a byli jsme ubytováni v rodinném pokoji s výhledem na moře. Při příjezdu jsme zjistili, že naše dvě děti 8+11 let se na rozloženém gauči nevyspí - velikostně gauč odpovídal jednomu lůžku, i když byl v rozloženém stavu. Na recepci nebyl problém se domluvit a okamžitě dovezli další lůžko, které se vešlo vedle rozloženého gauče.

Jediná nevýhoda tohoto pokoje byla ta, že klimatizace je jen v hlavní ložnici, nikoli v předpokoji s gaučem. Nicméně z obou pokojů vedou dveře na balkon, tudíž přes noc jsme spali s otevřenými dveřmi, venkovní teplota byla tak akorát. Čistý vzduch nám občas zamořovali bezohlední kuřáci z vedlejších balkonů, ale za to hotel nemůže.

Měli jsme polopenzi a po příjezdu nám bylo oznámeno, že máme v ceně i polední snack, což bylo milé gesto a restaurace se zbavila zbytků od snídaně :-)

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel není nejnovější, nicméně čistý a dobře udržovaný.

Hotel rozhodně není bezbariérový, schody jsou všude, což může komplikovat život rodinám s kočárky. Z hotelu na pláž se nedostanete jinak než po schodech nebo eskalátorech.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídla nadbytek, neustále doplňováno i půl hodinu před koncem večeře. Velký výběr a vše moc dobré. Jeden den v týdnu byla gala večeře, což byl luxusní raut italských dobrot.

Nikde žádné zákazy vynášení jídla a přesto se všichni hosté chovali slušně a nikdo nepašoval jídlo ven :-). Pokud si někdo vzal na pokoj nějaké ovoce, nikdo nic neřekl.

Součástí jídelny je velká terasa s výhledem na moře a západ slunce. Pobyt tam komplikují pouze drzí rackové, kteří kradou jídlo přímo z talířů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vše perfektní. Personál ochotný, usměvavý, nic nebyl problém. Obsluha na recepci hovoří anglicky, německy, italsky a chorvatsky.

Hotel disponuje bazénem s lehátky, nikdy jsme neměli problém i během dne sehnat volné lehátko. Hosté byli ukáznění a nikdo si ráno nezabral lehátka jen tak pro případ, že by se mu chtělo během dne lehnout si k bazénu.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Velké množství malých plážiček mezi útesy i větší kamínkové pláže s pozvolným přístupem do moře. Na protilehlém břehu velký háj, kde se vždy najde spousta místa pro deku a k vodě je to kousíček. Žádné boje o místa na pláži s hlavou na hlavě a čicháním cizích chodidel :-)

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je kousek od Poreče, kam se lze dostat vláčkem, taxi nebo i pěšky. Vláčky neustále narvané, což byla jediná nevýhoda. Vybojovat v Poreči místo na zpáteční cestu byl velký adrenalin.

V celé oblasti je spousta cyklostezek, lze si půjčit kola nebo koloběžky, ale to jsme nevyužili.

Na pláži prodejci nabízejí různé výlety lodí - delfíní safari, poloponorku, celodenní výlety do Limského zálivu a okolí -nevyužili jsme, tak neumím posoudit. Jen z poloponorky chodili lidé zklamaní, podmořského života moc neviděli.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Zatím naše nejlepší dovolená v Chorvatsku

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání