Napsat recenzi

Úžas-Zklamání

Recenze hotelu Hotel Lázně Kostelec *** (Česko - Zlínský kraj - Zlín)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 137x
Recenze se líbila: 117 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání, cena naprosto neodpovídá kvalitě...a pokud se chcete vrátit v čase, tak můžu doporučit, bohužel za dnešní ceny...

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Kde začít? Velké rozčarování a bohužel zklamání, z naštěstí jen 3-denního pobytu v tomto hotelu, kdyby měl být delší - chtěla bych vrátit peníze.

Tentokrát jsem bohužel dala na fotky hotelu, a ne na recenze, a taky jsem čekala od Lázní určitou úroveň. Mají skvělou prezentaci na webovkách, ale klamnou.

Cena URČITĚ neodpovídá kvalitě!!

Při příjezdu neúplné, kusé informace na recepci.

Poté seznámení s pokojem, od začátku nám šly hodně špatně odemykat a zamykat dveře, měli jsme dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkami pro děti, což byly v podstatě matrace těsně nad zemí, tím pádem prostor v pokoji ve skrze žádný, o tom že vybavení pokoje už hodně pamatujte ani nemluvě, v pokoji bylo neskutečné vedro, žel byli jsme bez ventilátoru, o klimatizaci si zdejší hosté mohou nechat jen zdát, další perlou je neexistující ventilátor na WC - on tam tedy je, jen jsme k němu nenašli vypínač, nutno dodat, že WC je spojeno s koupelnou, takže po určitých úkonech bylo fajn se pak jít třeba sprchovat :-/

Nemluvím, ani o tom, co bývá v hotelech běžné, obvzlášť jedná-li se o lázně - župan, pantofle, fén, toto zcela chybí, taktéž koupelnová kosmetika, dostali jsme jen 4ks mydélek...

Pak je tady výtah - pro tak velký hotel pouze jeden, takže vecne čekáte, a dá se spekulovat zda vyhovuje bezpečnostním normám..takové typy už snad v žádném hotelu nejsou...

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Poté jsme šli na večeři, pominu-li fakt, že si při příjezdu nemůžete vybrat, co budete jíst, bylo pro nás dalším šokem - hledání našeho stolu, neb jsou rozděleny podle čísel pokojů, ale velmi chaoticky, takový způsob jsem naposledy zažila na škole v přírodě, před 30 lety!!!! Musím, ale říct že jídlo bylo chutné, porce však minimální, muž by se z toho sotva najedl...a ještě vám bez ptaní posadí vedle úplně cizí lidi - další hosty...

Zlatým hřebem pak byla snídaně, kdy jsme opět hledali svůj stůl a tentokrát jsme ho nenašli vůbec, tudíž jsme si sedli k prvnímu volnému bez označení...u rautu naprosto chybí cedulky, co vlastně jíte, například tam byly 4 druhy pomazánek, doteď nevím jaké, od pohledu těžko poznat..Hodinu od začátku už nebylo pečivo, donesli je, až po naší intervenci s patřičně kyselým obličejem.

Sladký raut - buchta rozkrajená na miniaturní kousky, až jsem si myslela, že to je potrava pro drůbež a ne pro hotelové hosty...Když jsem se obsluhy ptala, jestli už menší kousky nebyly, bylo mi odpovězeno, že Ne - a tím to zhaslo...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Další zajímavou kapitolou jsou zdejší sportovní karty, které si připlácíte, aby jste mohli na bazén, minigolf aj.

Bazén pamatuje ještě doby minulé, kachličky to už se v dnešní době sotva někde vidí, navíc místy rozbité :-/ Součástí koupaliště jsou také dvě vířivky, v době našeho pobytu obě v neprovozu, na cenu karet to, ale nemělo žádný vliv, proč taky, že?

Minigolf-bylo nám řečeno, že už mají pouze k půjčení 2 hole a míčky žádné, tato aktivita není časově nijak omezena, a tudíž se máme domluvit s hosty, kteří si vypůjčili před námi...No, nechtěli nám logicky půjčit nic, jelikož si sami chtěli zahrát.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (1,9/5)

Nejsou, pokud vím

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Upravené

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nikdy více...

Co jsem měla možnost mluvit s dalšími hosty také nebyli spokojeni, dokonce a možná hlavně ti, kteří tam jezdí opakovaně - někteří už roky, říkali: "tohle jsme tady ještě nezažili"

....a my, co jsme tam byli poprvé se už opravdu nevrátíme a rozhodně každého dalšího budu odrazovat od pobytu tady, navíc za tak přemrštěné ceny.

Jediné, co mohu vyzdvihnout byla moc ochotná obsluha na terase - 2 číšníci - muži, ale to je tak bohužel vše.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání