Napsat recenzi

Špatný sen.

Recenze hotelu Horský hotel Jelenovská (Česko - Zlínský kraj - Valašské Klobouky)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 207x
Recenze se líbila: 99 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme si vybrali na 3 denní relax. Přivítali nás na recepci, kde velmi krátce řekli čas snídaně, večeře dali jeden klíč. Veřejné prostory, je velmi znát dřívější léta, vrátili jsme se do dob komunismu. Do výtahu bych asi nešla. JInak dobře uklizeno.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj asi standart, za ty peníze!!! V koupelně nám chyběl vysoušeč vlasů, jinak celkem čisto. Inzerující luxusní matrace, nevím, možná v jiném pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava děs. Snídaně celkem ušly, až na kávu, která slovo káva ani nezná. Večeře hrůza. Přivítání šlachovitým řízkem, jako bonus, a neochucenými bramborami, absence zeleniny... no nevím, zda to považovat za bonus. Další večeře ve stejném duchu. Kuchař zřejmě neví, jak vypadá vývar a o bramborách a jeho obměnách taky nic neslyšel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Nejlepší bazén, i když teplota vody, na recepci nám bylo sděleno 28 stupňů, tak pomalu tam a neustále plavat. JInak byl super. Personál co uklízel v pohodě. Obslužný personál, zmatky a nedostatky.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

Byli jsme v létě.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Krásná příroda , jediný bonus.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Kdo chce zažít dřívější léta a nepotrpí si na standart, který je v současné době běžný tak si užije.Nejsme zhýčkaní milionáři, ale takový hotel jsme nečekali.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání