Napsat recenzi

Podzimni kratky pobyt

Recenze hotelu Horský hotel Jelenovská (Česko - Zlínský kraj - Valašské Klobouky)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2021
Přečteno: 86x
Recenze se líbila: 104 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nemuzu napsat ani vylozene negativni ani pozitivní recenzi. Byli jsme spokoneni tak pul na pul, pravdepodobne se sem jeste nekdy zajedeme podivat, ale jak pisou i jini - na stravu to chce chodit jinak a idealni je mit svuj kavovar s sebou:))

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje super, meli jsme dva spojene a neni co vytknout. Zaujalo me, ze matrace byly v kazdem pokoji jine (jedny penove, druhe perove). Ale kazdopadne lepsi nez jsem obvykle v podobne urovni hotelu zvykla. V noci krasne ticho.

Musim ale vytknout to, ze topeni na pokojich i v koupelnách se ovlafa centralne a nelze si navolit vlastni teplotu. V lete to asi nevadi, ale ted uz byla zima. A kdyz dojdu po celodennim chozeni na pokoj tak je mi zima a potrebuju se chvili nahrat. Ale tady cely den kosa a topeni pustili az vecer nekdy kolem 19h.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Snidane jeste sly, i pres tu hroznou frontu. Ale chtelo by to vic sladkeho peciva a co bylo nejhorsi - kafe co neni kafe. Z automatu vytece plny hrnek hnede vody co nema zadnou chut. Vecere sice vyber ze 4 jidel, ale pro deti to absolutne neni vhodny typ jidla. Zkusili jsme 3 jidla a fakt ne. A to jsem si myslela ze s jidlem obecne nemam problem, nejsem vybíravá a snim skoro vse. Tak po tomto pobytu vim ze ne. Rozhodne si nedavejte testovinovy salat. Hmota prevazne hrasku a asi i nejake dalsi zeleniny spojene majonezou je podavana studena a neudela dobre snad nikomu. Dole na nadrazi v kloboukach v hospode u nadrazi bylo jidlo chutnejsi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vnitrni bazek skvely, ale v chladnem obdobi, kdy se pak neni jak zahrat, ta studena voda neni moc idealni. Prvni den to jeste slo, ale druhy jsem vydrzela asi 5minut a rychle nekam do mensi zimy. Deti dojely s nudlama u nosu, ale co uz. Zato velmi pozitivne hodnotim stolni fotbal a stolni tenis! Je skvele mit tuto zabavu neustale k dispozici. Detska herna pro mensi deti by chtela udrzovat. Taky by bylo fajn kdyby o tom pri prijezdu nekdo informoval, ze to v hotelu je, a ne ze si vse musi clovek najit sam.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

Hledani starych vleku a sjezdovek mne velmi bavi, je to kus historie kterou jeste pamatuju a vzdy je mi lito ze uz se na techto starych vlecich nejezdi. Tady jak jsem se docetla na netu, se lyzuje jen na vleku pod hotelem. Nad hotelem smerem na Hlozeckou kapli je sjezdovka mimo provoz, skoda. Je tam rychla tatrapoma, siroka sjezdovka. Ale je to kus cesty od hotelu, asi by se tam spatne dostavalo.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Nadherna priroda, kvůli tomu jsme sem jeli.

Parkovani sice dal, ale zase na peknem velkem parkovisti. Nekteri si samozrejme museli prijet az pred hotel, zakaz nezakaz, parkovaci plocha pro hasicskou techniku v případě pozaru jim taky nezabránila k zastaveni. Blby je ale pristup k hotelu po dlouhych schodech. Neumim si predstavit jak to sejde nekdo hur mobilni. Obchozi lepsi trasu jsem nikde nevidela.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Asi jeste dojedeme, ale jidlu se zkusime vyhnout.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Bratovanov Angel: Novinky - 18. 12. 2021 19:51

Dobrý den, děkuji za Vaší recenzi, dovolím si reagovat: 1) bazén - byl v normě plaveckého tedy do 29st, náš měl 28-29, dnes už máme povoleno více a máme 30-31, bohužel vzhledem k tomu, že jsme hotel převzali 1.6.2021 a nefungoval ani jeden bazén, tak to rychleji vyřídit nešlo 2) jídlo - od 17.7. máme nového šéfa kuchyně a můžete se podívat na náš facebook na pár jeho dobrot. Od 1.11. máme také nového provozního Za medostatky se omlouváme, ale převzali jsme na počátku sezóny a bývalý provozovatel házel klacky pod nohy.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání