Napsat recenzi

Hotel Energetic **** Rožnov pod Radhoštěm

Recenze hotelu Wellness hotel Energetic **** (Česko - Zlínský kraj - Rožnov pod Radhoštěm)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 279x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ubytování krásné, služby jsou pro nás zklamáním.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoj ve 4. patře moc hezký a čistý, uklizečky odvádějí svou práci skvěle! Bohužel to nemůžu říct o ostatních službách. Na pokoji sice je mini lednice, ale ta jen svítí a hřeje. Po kontrole údržbářem se nic nezměnilo a nakonec nám při týdením pobytu bylo nabídnuto, abychom si dali nápoje chladit na recepci. Před objednáním pobytu jsem volala do hotelu, jestli je na pokoji lednice...ano, ona tam sice je, ale nefunguje :-/

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava celkem v pohodě, ale už jsme byli ve více 4* hotelech a tak můžeme srovnávat. Snídaně jsou tu docela slabé, malý výběr pečiva, žádné celozrnné, jen chléb a rohlíky, 2 druhy salámů a sýrů. Když jsme přijeli do hotelu, byla zde svatba a na večeři jsme čekali 1,5 hodiny! Po 10 min. jsme dostali objednanou vodu, ale pivo pro manžela až za půl hodiny a to jsme se museli ještě připomenout! Pak následovala polévka, za dalších 15 min, protože jim došla a museli jí ještě přivařit. Jako 2. chod jsme měli špagety a ty jim taky došly, takže také museli přivařit. Odpoledne jsme seděli na verandě...servírka přinese vedle ke stolu objednávku, ale nás už se nezeptá, jestli něco nechceme, přestože měl manžel prázdnou sklenici :-/ Celkově obsluha zklamání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel má hezké wellness, župany půjčují za 100,-Kč/pobyt, což se nám taky ještě nestalo ve 4* hotelu. Bazén je trošku studenější, ale to nám až tak nevadilo.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je kousek od centra, v klidné části města

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pokoje a prostory super, služby a obsluha nic moc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

JANKA: za rok vše jinak - 13. 8. 2016 13:43

dobrý den!Mohu Vás ujistit,že za rok se opravdu vše změnilo,župan samozřejmostí zdarma na pokoji,velký výběr jídel,snídaně několik druhů salámů,sýrů,pečiva,buchet,klobás,párky,músli,plno čerstvého ovoce,zelenina.Můžeme srovnávat,jezdíme každý rok jinam.Opravdu velká spokojenost...v chladnějším počasí si můžete v letním období přitopit.......personál ochotný,všude čistota. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání