Napsat recenzi

Hodnocení

Recenze hotelu Hotel Relax *** (Česko - Zlínský kraj - Rožnov pod Radhoštěm)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 48x
Recenze se líbila: 230 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prostředí krásné, jídlo výborné, personál ochotný, zařízení retro

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Tak ubytování opravdu retro, klimatizaci jsme nenašli, takže zřejmě není, ještěže jsme tam byli po letní sezóně, v létě bych tam nejela. Jinak čisto. V koupelně 2 malé mydélka, koupili jsme si tekuté, ale co nejvíc chybí, jsou poličky ve sprchovém koutě nemáte si kam odložit šampón, mýdlo, atd, vše musíte položit na zem. Není kam pověsit župan, 2. osušku, jsou to maličkosti, ale chybí. Možná pan údržbář by mohl čas od času zkontrolovat pokoje zda není něco porouchané (sprcha v pokoji 502).Malá lednička by taky neškodila. Tyto připomínky už tady někdo psal před několika léty, takže je vidět, že recenze z vedení hotelu nikdo nečte. Jakmile se odstraní tyto nedostatky, určitě zase přijedeme. Nepotřebuji luxus, ale tyto běžné věci opravdu chybí.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Perfektní, presonál ochotný, není co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V pohodě, jen nová paní masérka by mohla dělat masáž a né hladit:-)

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Asi dobré, ale nebyli jsme, ale bez hodnocení mě to nepustí dál, takže nemohu objektívně posoudit.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Pěkné, užili jsme si to a hodně chodili

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Po odstranění nedostatků - bude spokojenost. Nejlepším přátelům bych doporučila, ale upozornila na poznané nedostatky a rozhodnutí by pak bylo na nich.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání