Napsat recenzi

Zde se zastavil čas

Recenze hotelu Lázeňský léčebný dům Praha *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Léčebný dům Praha, má vše pod jednou střechou, což je velké plus. Bohužel na toto plus se velmi spoléhá.

Nabízíte péči pro lidi po ortopedických operacích, náhradách kloubů apod. Pro lidi takto znevýhodněné, omezené pohybem, máte naprosto nevhodné podmínky.

Nízké postele, proleželé matrace, nízké WC bez nástavbové desky, úzký vchod a vysoký schod do sprchy apod.

Léčebné vany postrádají stropní madlo a vstupní schůdky.

Co se týče pokojů, ty jsou z dob ROH, jsou neprostorné se zastaralým nábytkem. Proleželé špinavé matrace, smradlavé a špinavé polštáře a deky, opravdu jedna hrůza. Měla jsem opravdu strach ze švábů. Skříně bílé, postele hnědé, nevyužité police, na které se pouze práší. Úklid pouze rychlou rukou, na skříních vrstva prachu.V oknech záclony ze 70 let, místy s dírou a závěsy, které neplní účel. K tomu, aby člověk odcházel naprosto spokojený by stačilo, upravit pokoje, vyměnit matrace a vyřešit sprchový kout.

Přece nahradit záclony žaluziemi a vyměnit matrace, nezruinuje rozpočet.

Myšlenka nějaké té okrasné zahrady je nedokončená. Všude zarůstá plevel, v zídkách jsou prázdné květináče a terasa před cukrárnou je nezametená,stoly a lavice špinavé. Pár dní péče a výsadba by napomohla okolí zútulnit.

Jídlo odpovídá normám ze 70-80 let. Kuřecí maso se mistr kuchař ještě nenaučil vařit je tvrdé, vysušené nebo gumové a opravdové halušky zřejmě nikdy neviděl. Snídaně jsou jednotvárné bez nápadu.

Holt je to na pojišťovnu, tak na lidech nezáleží. Stačí vyúčtovat peníze z pojišťovny a jede se dál.

Na prvním místě by měla být spokojenost klientů, aby své dojmy zdělovali dál a přilákali tak nové klienty. Né každý odchází s nadšením a lepším zdravotním stavem. Mnozí odchází velmi zklamaní a říkají nikdy víc. Přitom by stačilo velmi málo. Posílit skupinu zaměstnanců a přidat zahradníka, alespoň na sezónu.Jinak zaměstnanci vstřícní, ochotní, hodní, až na arogantniho mladého pana vrchního. Vím, že není jednoduché vést takový léčebný dům, ale s dobrou koordinací se dá zvládnout vše.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Jedna velká hrůza

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Pan kuchař by měl znovu nastudovat obor a pan vrchní by měl,krotit své arogantní chování a povýšenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení pokojů z dob ROH to jistí, žádné posuny ke změně. Služby,žádný zázrak. Personál na procedurách super.Najdou se ovšem i velmi neochotní,za mě teda jedna paní na suché uhličité. Recepční jsou úplně zbytečné figurky,pracující po dvou a věčně tam nejsou nebo jsou neochotné.Zbytečně vyhozené peníze za takové ňufky.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Žádné

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Zasloužilo by to práci zahradníka!

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jedno plus, vše pod jednou střechou a bazén. Mínus vše ostatní.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 119 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání