Napsat recenzi

Šok a hrůza!

Recenze hotelu Lázeňský léčebný dům Praha *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 664x
Recenze se líbila: 240 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Nikdy nejezděte do LLD Praha a nikomu nedoporučujte pokud vám záleží na vašem zdravi i druhých. P. ředitelka nevstřícná k lázeňským hostům, poskytuje vaše osobní údaje bez vašeho vědomí lázeňským hostům(v mém případě velice psychicky nemocnému člověku, který by neměl mezi lázeňskými hosty vůbec co dělat.. a tímto p.ředitelka ohrozila můj život a mé rodiny). neochotná vám jakkoliv vyhovět a takto funguje i její personál, pokojské nedělají svou práci, některé recepční velmi neochotné a nepříjemné vám cokoliv vysvětlit a poradit. Je více než divné, že disponuje 3 hvězdičky po tolika fotografiich hrůzy z tohoto LLD a záporných recenzi, které jsou mnohdy i 10 let staré, ale popisem klientů stále stejné a nikdo stím doteď nic neudělal a nedělá.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Více než katastrofa, za pokoj plný prachu. v koupelně, ve skříních, na stolcích, neodtíkající záchod, který si musíte několikrát denně čistit, aby byl k použití, voda, která věčně netekla, koberec, který čpěl močovinou či mišinou, proleželou madraci, staré flekaté čpavé peřiny platit 150kč za den je víc než ostuda pro vedení hotelu

zlodějna pro lázeňské hosty.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Malé porce, které neodpovídají cenám, který si LLD účtuje, to ve školkách mají děti větší porce a rozmanitější jídelníček. Jídlo se točí stále dokola, mnohdy nepoživatelné a studené. Kuchyně bez nápaditosti, rozmanitosti prostě hrůza. Myslím že talíře z logem ROH mluví za vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

LLD, chybí jakýkoliv bezbariérový přístup do hotelu, jídelny s ohledem na lidi co to kvůli svému zdravotnímu stavu potřebují. Není možnost invalidního vozíku k zapůjčení LLD nemá, za půjčuje jinde pro vás za 10kč na den(jak ubohé) měl by patřit k výbavě a být neustále k dispozici. Žádnými moderními přístroji nedisponují jak uvádějí na svých stránkách. Vyšetření krve..ochranou před nemocemi.. samá lež. Procedůry hodně skrácené a mnohdy když vás někdo předběhne, protože si spletl čas tak vám ani neproběhne. Voda v bazéně studená 22 C, výřivka věčně nefunkční a v masážním chodníku špína a propadá se. Zastaralé vany úzké, nepohldlné, krátké. Pro vyšší osoby nevhodné. Sestry neochotné, věčně podrážděné, nepříjemné.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

V zimě dobré.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

LLD dům z oboustran u hodně rušných silnic, takže se nevyspíte zvláště v letním období. Parkoviště daleko, málo míst, věčně plné.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hrůza, zastavil se čas, tento LLD Praha bych nedoporučila ani svému nejhoršímu nepříteli. Luhačovice jsou krásné město a je v něm spousta krásných Lázeňských domů, kde se o vás ochotný personál určitě rád postará a budete odjíždet spokojeni a plní nových sil a né totálně psych.a fyz. zničení. Zdraví máme jen jedno a naštěstí je tu volba výběru. LLD Praha velkým obloukem a pokud vás tam pošle zdravotní pojišťovna tak se nebojte a odvolejte, je to vaše zdraví myslete na to. Z venku je pěkný, ale vnitřní realita je jiná a hlavně k nám nemocným lidem co tam jedem nabrat síly a odpočinek hodně nedůstojná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Manager: Paní/pane Petrůvko - 15. 8. 2018 11:52

Dobrý den, je nám líto že jste v lázních nebyla spojena. Vzdělte nám prosím ve kterém termínu a na jakém pokoji jste byla ubytována, abych mohl celou situaci ověřit a vyřešit. S pozdravem manager hotelu. reagovat

Richard Hugo: Naprostý souhlas - 29. 8. 2020 9:49

Je smutné,že je 27.8.2020 ,kdy jsem tyto lázně předčasně opustil,musím naprosto souhlasit s touto recenzí.Nevím,co se stalo,že jsem si je nepřečetl dřív,jak to vždycky dělám.Tam se vrátíte do totality.Opravdu neskutečné,co se tam děje a jak to tam vypadá.Hnus fialovej. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání