Napsat recenzi

Katastrofa. Podvod. Jde jen o vylákání peněz z hostů, služby jsou špatné nebo žádné.

Recenze hotelu Lázeňský léčebný dům Praha *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 706x
Recenze se líbila: 401 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

3denní pobyt v lázeňském domě Praha v Luhačovicích se nedá nazvat třemi dny. Nástup je první den odpoledne, to už nic nestihnete, druhý den můžete jít na léčebné procedudy, a další den ráno do 9.00 hod musíte pokoj opustit. Takže žádné 3 dny, nýbrž jeden den! Už to je první podvod.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Špatné, dům je sice zrekonstruovaný, z venku vypadá hezky, ale to je také vše. Pokoje jsou malé, nevkusně a špatně vybavené, skříně rozbité, Sociálka pod úroveň. O nějakém vynášení košů, nebo doplnění toaletního papíru nelze vůbec uvažovat.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Katastrofa. Snídaně málo pečiva, pro 4 lidi 2 rohlíky a 3 krajíčky chleba, a když hosté poprosili o další pečivo, byl to problém. Obsluha se tvářila nepříjemně a přinesla další 2 rohlíky! s pohledem, co si to dnes ti hosté dovolují. Uzenina k snídani - párek ve fólii, té nejnižší kvality nebyl k jídlu. Večeře (měli jsme polopenzi) byly ještě horší. Mohli jsme si sice vybrat z několika jídel, ale jedno bylo horší než druhé, myšleno, to na talíří. Na jídelním lístku zněl název jídla honosně, Ovšem, co zhotovil kuchař, to se jíst nedalo. Bez chuti, bez koření, např. kousek ryby 4x4 cm bez chuti, k tomu pár kousků brambory, to by nestačilo ani malému dítěti, natož dospělé osobě. A už vůbec neodpovídá částce, která je za večeře (a i snídaně) účtována. Jako dezert bylo jablko, ale to nám jaksi obsluha "zapomněla přinést"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení špatné, úklidu se zde moc času nevěnuje. Personál je otrávený, neochotný, protivný, hosté ho viditelně obtěžují. Služby, to je katastrofa. Dostali jsme rozpis procedur, které jsme měli předem zaplaceny. Masáž, která byla na 16. a 16.30 hod. jsme chtěli přeložit na jinou hodinu, ale bylo nám řečeno, že to nejde. Když jsme šli na masáž v udanou hodinu, masérka nebyla k nalezení, a nakonec nám bylo řečeno, že už odešla domů. Nechápem, jak mohla odejít domů, když měla nasmlouvané ještě 2 masáže. Masáž na masížním lůžku nám nakonec připravila obsluha od bazénu, která ale to mu vůbec nerozumněla, říkala, že tam svítí nějaké červené světélko, a to by nebělo. Na lůžku nás nechala 3/4 hod. bez dozoru, dodnes si následky této neodborné masáže léčím v místě bydliště. Další procedura - inhalace- nám bylo řečeno, že můžeme podstoupit kdykoliv. Když jsme na ni šli v 15. hod., bylo nám řečeno, že jsme měli přijít do 14. 00 hod., a tudíž už jsme ji nedostali, druhý den ráno jsme odjížděli. Bazén byl malý, dalo se tam plavat, pokud jsme tam byli tak 4 lidi. Jak nás bylo 6 a více, už jsme si nezaplavali. Dokonce nás obsluha bazénu napomínala, že se tam válíme, a že to paní ředitelka sleduje kamerou. Inu, abych řekla pravdu, do lázní jsem se tak trochu jela válet. A myslím si, že by paní ředitelka měla místo špehování hostů v bazénu, spíše si udělat pořádek v personálu, aby neutíkal z práce a plnil své povinnosti.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je u hlavní ulice, je tam poměrně rušno.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Katastrofa, už nikdy více! Majitelce hotelu jde jen o inkasování peněz, ale služby už poskytovat nehodlá. Je to hamba Luhačovic!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 119 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání