Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Lázeňský léčebný dům Praha *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 1 080x
Recenze se líbila: 416 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Touto cestou bych Vás chtěla všechny informovat o LLD Praha ve kterém jsem byla ubytována bohudík tři týdny. V lázních jsem byla poprvé, ale to co jsem zažila a slyšela od lidí s vedlejších hotelů je katastrofa. Když začnu čistotou tak děs běs..prach se neutíral tak půl roku,sociální zařízení smrad,špína na zemi v celém pokoji chuchvalce,za postelema děsný bordel a po chodbě běhají myši.A to neříkam jak vedle spolubydlící musela odjet pač jí poštípali stěnice. Personál jakž takž a jak kdo.Kuchyně by ušla. Procedury katastrofa..nikdo Vám nic nevysvětlli neřekne atd...sem tam na vas zapomenou a nebo vám řeknou že na proceduru nemůžete pač není tepla voda.Dále příklad..na 9 mám proceduru a nikdo nepřijde tak zpět na pokoj a cekáte. A takových mi odpadlo spoustu nebo se koupete ve studené vodě atd..Domluva s recepčníma to ani nemluvím měla jsem naslíbeno půl roku dopředu svůj pokoj ale bohužel zapomělo se a pak jsem ještě byla špatná já že jsem lhala. Tento názor mělo dalších 100 lidí a ti byli také nespokojeni a těšili se domů. Tento hotel je krásný z venku ale fotky na webu jsou lži...Opravdu jsou 100 let za opicema..paní ředitelka sedí na penězích místo toho aby investovala. Pokud možno nejezděte na Prahu je dalších krásných LLD v Luhačovicích. NEDOPORUCUJU NIKDY!!!!

Ubytování  průměrně (2,7/5)

špína a nepořádek

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

děs..ani konvici nemůžete mít.. TV 4 programy..

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

už nikdy víc

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 119 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

vera: Re:katastrofa - 4. 10. 2017 23:31

Právě jsem si přečetla recenzi ,,slečny nespokojené". V tomto LLD jsem pobývala již několikrát a autorce tohoto hodnocení musím oponovat. Není až tak úplně pravda to její hodnocení. Pokoj jsem měla vždy dobře uklizený včetně skříněk, slabinou je koupelna a WC, to se bohužel opakovalo několikrát a musela jsem urgovat úklid. Chodby vždy nablýskané, myš ani stopy či pach po ní jsem tam nikdy neviděla, necítila. Personál byl vždy velmi ochotný, zejména na recepci. Nikdy mne tam nic nepoštípalo. Jídlo bylo vždy chutné, nebylo přesolené, bylo ho dost. S tím, že nemůže být konvice na pokoji jsem se setkala na mnoha jiných místech také. Televizi v lázních nepotřebuji, raději si užívám lázeňské pohody. reagovat

Julinka: Nespokojenost rehabilitaci - 9. 5. 2019 10:53

p.S****** -"rehabilitace"vůbec neví o čem jsou,chodi pozdě a za 20-15 min.je hotová.Jsem velmi nespokojená!!!! reagovat

Richard Hugo: Souhlas - 29. 8. 2020 16:02

Je rok 2020 a musím souhlasit.KATASTROFA!!!! Radeji jsem vpřed odjel a nelituji.Běžte se bodnout s tímto hotelem v jednadvacátém století.Kazíte pověst tak krásným Luhačovicím. reagovat

Jitka: Je to pravda i v roce 2021NEJEZDIT!!!!!!! - 22. 6. 2021 9:45

Byla jsem v tomto LLD Praha, chtělo se mi z toho všeho zvracet. Takový bo.del jsem nikdy nikde nezažila. Pavučiny, mrtvé mouchy a brouci, chuchvalce prachu , neuklízelo se na chodbách ani v jídelně. Pokoje děs běs, strava příšerná několikrát jsem byla nucena jídlo vrátit. Spoustu procedur jsem nevyčerpala - byla studená voda, personál se ani po 30 minutách čekání nedostavil. Pokud mohu radit, opravdu nejezděte. reagovat

Luboš: Hotel Praha - 19. 11. 2021 15:10

Vrátily jsme se z 28 denního pobytu, ale byly jsme moc spokojeni Ubytování ve3.patře v čistém větším pokoji,kde se každý den uklizeno, jídlo dobré výběr ze 4 jídel,procedury také v pořádku až na chladnější vodu v bazénu. Příští rok se s manželkou určitě vrátíme. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání