Napsat recenzi

Komplexní lázeňská léčba v Hotelu Morava v Luhačovicích

Recenze hotelu Hotel Morava (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 1 129x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme zde od 19.6. do 17.7. s manželem na komplexní lázeňské léčbě. Kvitovali jsme s povděkem, že se podařilo, ač jsme každý u jiné ZP, a s jinou Dg., tuto léčbu absolvovat společně. Byli jsme na komplexní lázeňské léčbě vlastně poprvé, i když už patříme do 70+ kategorie.Stolovali jsme s klienty, kteří zde byli již i po 23., a stále se zde vracejí.

Ubytování  průměrně (3/5)

Moc pěkné ubytování, nový nábytek, nové ložní soupravy i prádlo, krásné a praktické osvětlení jak u stolu, tak u nočních stolků, dostatek úložných prostorů na oblečení, atd., je vidět, že byly pokoje rekonstruovány, krásná velká koupelna, prostorné skříně a skříňky pro uložení hyg.potřeb. Moderní a čistý sprchový kout.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava pestrá, chutná, skoro každý den jsme vzkazovali do kuchyně naši pochvalu. Velký výběr menu, až ze 6 vpoledne a večer. spokojenost s velikostí porcí a jejich úpravou na talíři.

Obsluha velmi rychlá, milá a vždy s úsměvem, ať šlo o snídani, oběd, či večeři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Perfektní zajištění úklidu, výměny prádla, ručníků, čistota, není co vytknout i mimo pracovní dny.

Perfektní přístup lékaře Mudr. Pavla K*****, personál u procedur vstřícný, ochotný, příjemný, jak ve vodoléčbě, tak i u jiných procedur (elektroléčbě, masážích, při reflexních masážích, zvláště vyzdvihuji Bc.R*****, no prostě spokojenost všeobecná, nesetkali jsme se se žádným stressem, vše v klidu, perfektně zorganizované.

Dobrá byla také možnost chodit do bazénu v protějším hotelu Pallace, když v Moravě bazén není. (avšak zase ty schody i do tohoto Láz.hotelu)

Profesionální přístup recepce ke všem klientům.

Organizačně schopná pracovnice na časování procedur.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Umístění uprostřed města Luhačovice, čistota města, všude blízko, dostupnost kolonády a všech pramenů, umístění v zeleni přilehlé přírody, dostatek kulturních programů, divadla, kino, hudební večery, noční klub, možnost tanečních odpolední v přilehlých hotelech, hojnost venkovních zahrádek s restauracemi, prostě moc pěkné prožití dne po uskutečněných procedurách, jen ty schody, to je jediný problém,,,,,ne všechna křídla hotelu mají výtah.....a budoucí klienti o schodech v tomto počtu vůbec!! nejsou informováni.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem je kladný, avšak lidem, kterým se špatně chodí do schodů, bych doporučila jiný hotel, i když tam byla snaha pomoci těmto čipy, avšak schody jsou již od venkovní brány, a při problémech s koleny je to docela zabíračka, pokud je některá procedura poskytovaná i v jiném hotelu a protože je třeba je překonat několikrát denně.Ne každý pokoj v různých křídlech hotelu má přístup výtahem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání