Napsat recenzi

Varování před hotelem Harmoni

Recenze hotelu Hotel Harmonie *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 452x
Recenze se líbila: 294 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel nedoporučuji, služby žádné, personál neznalý a neochotný, jídlo - snídaně celkem ok, večeře výběr ze tří jídel, nicméně jedno dílo už např. v 18 hod nebylo?? Navíc jídla zpatlaná a nehezky nakládaná na talíře. V restauraci draho, ani se neobtěžovali dávat jídelní nebo nápojový lístek, o EET ani nemluvím. Na nástěnce mají kvalitu 4,2 z 5, ale od nějakých slevoportálů, takže nebrat.Mám dokonce v objednávce potvrzeno, že hlídají děti a dělají pro ně program, není to pravda, navíc bych nikomu z personálu, který jsem viděla, nesvěřila dítě ani na minutu.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoje jsme měli dva propojené, což je výhoda, když máte sebou malé děti, koupelna nová,chybí fén, jinak vše staré, televize nefunkční stará bedna Grundig. Pokojská vyměnila ručníky jen jednou a to když jsem je opakovaně házela na zem, jinak je to spíše vynašečka odpadků, postele zásadně nestelou a to jsme měli hotelové pultové ceny.Takže hodnocení špatné.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Na snídani bylo vždy asi tak 300 lidí, nestíhali doplňovat jídlo, personál sám od sebe nedoplnil nic, jen na upomínky a to se čekalo např. než se uvaří vejce či ohřejí párky, automaty na kávu věčně nefungovali a nebyly doplňovány,sladké snídaně jako makovec, vánočka či bábovka patřili k těm nejhorším na trhu, suché a bez chuti. Večeře prý výběr ze tří jídel, ale většinou byla jen dvě, bez zeleniny, saláty rozsekané na minikousíčky a plavající ve vodě bez chuti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Služby neexistovali, bazén nebyl součástí pultových cen a navíc se do něj musí objednávat, Při plné zaplněnosti hotelu je to ozdraví, nekoupat se!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

KRÁSNÉ, na tak krásném místě stojí hotel a management hotelu dovolenou znechutí, blízko je přehrada i centrum lázní.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Jeďte jinam, dokud se nenaučí chovat a vážit si klientů. Doporučuji pro rodiny s dětmi Sepetnou nebo Dolní Moravu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 46
z 98 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání