Napsat recenzi

Silvestrovský pobyt 2021

Recenze hotelu Hotel Harmonie *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2021
Přečteno: 295x
Recenze se líbila: 105 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel je mimo dění ve městě, takže hodně klidný, pro hůře chodící funguje autobusová doprava do centra cca 100 metrů od hotelu. Bohužel pokoje do stráně nenabízejí výhled, ale ruch nedaleké silnice a tmu. Malý bazén, takže pouze na objednávku, ale velice příjemný personál - od masáží přes bar až po úklid. Všem těmto lidem patří poděkování. Strava průměrná, množství dostačující.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Na dvoulůžkovém pokoji málo prostoru, málo úložných možností, na krátký pobyt lze přežít. Ale to u těch "socialistických" hotelů bývá). Prospěla by renovace interiérů.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Bez obsluhy, systém jak ve školní jídelně, jen bez tácků :-), takže nosíte pokrmy a nápoje po částech, obsluha u pultu i v baru příjemná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál příjemný, problémy ihned řešil. Vybavení poněkud zestárlo, zima na pokoji. Plusem je výtah.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Kousek na přehradu, autobus do centra jezdí často, okolí příjemné, včetně mého oblíbeného penzionu u hráze.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Vzhledem k ceně to nebylo nejhorší, jen mi vadilo, že se nedodržovala kovidová opatření, nikoho nezajímaly certifikáty, což bylo vzhledem k věku a počtu hostů problematické. Ale na to jsme naráželi i v obchodech či kavárnách ve městě. Vadilo mi, že na Silvestra a při koncertech nikdo neřešil, kam si hosté sednou, co kdo urval, to měl - vedly důchodkyně, které tam seděly snad několik hodin předem :-). My jsme se do hlavního sálu nedostali ani jednou, hudbu, za kterou jsme také platili, jsme ani jednou neviděli a slyšeli jen z povzdálí. V jídelně nebylo ozvučení, takže jsme netušili, co kdo sděluje a co se bude dít! Po několika příjemných silvestrech v LUHA v jiném hotelu, kde se slavnostního večera zúčastnili i majitelé, organizace v Harmonii nebo spíše chaos byl zklamáním. Ale co čekat, když tomu velel vrchní chaotik :-) .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 46
z 98 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lida: Recenze - 7. 5. 2022 10:31

Ubytování = průměrné, negativem nevětratené prostory, Personál =jen ukrajinský, český jen recepce?? Bylinková masáž?? Jen opravdu masáž. Welness zážitek??? Velký rozdíl nabídka X realita!! reagovat

Eva: Recenze ubytování harmonie - 7. 5. 2022 10:55

Velká reklama=realita úplně jinde. Večeře jedna velká katastrofa.Obsluha jen ukrajinské národnosti,Češi jsou jen na recepci. Jídlo nevhodně naservirovane, jíme i očima. Zábal velmi horký, hrozilo popálení pokožky, pokud bych neupozornila. Bylinková masáž,bez bez bylinek.Chybi relaxační hudba,opět ukrajinský personál. Vybavení hotelu ,zpět v čase = retro...Záclona s dírou, na odpis. Velké zklamání, pouze pěkná příroda kolem a lázeňské městečko....Velké zklamání, očekávala jsem vyšší úroveň hotelu a služeb. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání