Napsat recenzi

Podzimní - říjnový relax.

Recenze hotelu Hotel Harmonie *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Nebyla jsem tam poprvé, ale to, co se dělo nyní v říjnu, nemá obdoby! Desítky nechutných asijských berušek se dostávají každou možnou skulinou do některých pokojů, poletují sem tam. nad hlavou, lezou po zdi, po stropě, hledají úkryt na zimu. Vzhledem k tomu, že jsem alergička, mi to opravdu vadilo. Nevětrala jsem, aby tam nevlétly další, pouze je chytala do papírových kapesníků a vynášela ven, aby mě náhodou nekously! Takže příště kdykoliv, jen ne v říjnu.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Průměr, ale znám to tam, věděla jsem, jak to funguje. Jediné překvapení - ty invazivní potvory.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Velké množství a velice slušná úroveň. Jen ta míchaná vejce, z nichž tekla voda, neohromila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení postsocialistické. Služby fungují, převáženě ukrajinský personám slušný a snaživý.Ochota na recepci hotelu i u bazénu, skvělá masérka, příjemný bazén, vířivka.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Nádherné, kolem lesy, pár minut na přehradu, totéž do města.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nevadí mi starší zařízení či interiéry, ale pokládám za důležité slušné jednání a čistotu, což platilo.Vracím se tam a ráda vidím známé tváře, krásné okolí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 46
z 98 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Inka: Strava a stravování - 27. 10. 2023 19:14

V hotelu jsme byli v září a nechce se mi věřit, že v říjnu bylo jídlo na "velice slušné úrovni"! reagovat

Olcity: Strava a stravování - 29. 10. 2023 23:16

Uvedla jsem - slušná úroveň stravy, Hilton to fakt není, ale pochytila jsem i názory kolem sedících, kdy po servírce vzkazovali,že chválí kuchaře. Vzhledem k tomu, že si lze vybrat ze tří možností či ráno z bufetových stolů, nebyl důvod si stěžovat. reagovat

inka: Strava a stravování - 1. 11. 2023 9:48

Uvedla jste, cituji: "Velké množství a VELICE slušná úroveň. Jen ta míchaná vejce, z nichž tekla voda, neohromila." reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání