Napsat recenzi

jednou stačilo

Recenze hotelu Hotel Harmonie *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2020
Přečteno: 326x
Recenze se líbila: 194 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jsem celkem holčičí welnesový maniak, takže mám přehled, a hotel Harmonie již nenavštívím.Ačkoli jsem na recepci vyzvídala co se dalo abych ještě před zaplacením eliminovala případné nespokojenosti s ubytováním, recepční mne tlačila do zaplacení a až potom že mi vše poví.Nedotlačila mne, takže odpovídala na mé dotazy celkem stručně a neochotně,dověděla jsem se že welnes je neomezeně, masáže budou a jídlo 3x denně, to mi celkem pro klid v tu chvíli stačilo.O překvapení ale nouze nebyla.A poprvé jsem se z welnesu těšila domů.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj chudý, neútulný , bez stropního osvětlení, postel naprosto nespatelná, tvrdá jak sviňa, stará koupelna a vše působící laciným omšelým dojmem.Televize maličká, nefunkční obraz, posléze ani zvuk.Pochopili jsme, že fotka pokoje a koupelny na webu je z jiného hotelu.Povlečení jsem měla natržené, po připomínce mi peřinu převlíkli.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

jídlo se dalo, jsem celkem vybíravá, tak jsem se stala na tři dny nenáročnou a šlo to, i když to bylo bez fantazie, a co se nesnědlo ráno jsme dojedli v jiné podobě večer, ale prosím, oceňuji že se neplýtvalo.Co mi strašně vadilo u jídla, kašlající a kýchající personál u švédského stolu přímo na jídlo, zředěné džusy jsou běžné, ovšem tady v sobotu ráno tekla místo džusu světlá voda

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

na pokoji jsem nenašla župan a pantofle , naivně jsem volala do recepce kam nám je schovali, prý že si tam mám župan jít koupit...bazén zelený, snad ale díky minerální vodě a zabarvené folii kdysi v něm, nechápu proč je ale na fotkách azurově modrý,voda studená, litovala jsem rodiče s dětma, na rachtání ve vodě to nebylo ani náhodou, rychle pár temp a do sauny, tam bylo dobře, ovšem vířivka za příplatek a drahá, se zábalem na nás zapomněli a masáž ušla.Použitá prostěradla prostě hoďte na zem, tak to je taky obraz postoje k provozu welnesu.Personál welnesu neochotný, věčně se bavící mezi sebou a ignorující hosty, byli jsme z nich úplně paf, jak si to můžou dovolit, co mi nejvíc vadilo, že si z kuchyně neomaleně nosili mega porce na talířích do svých kutlochů a v taškách domů, no ale asi jsou málo placeni, ať se aspoň najedí, přeju jim to.Výtah jeden a hlučné vysavače, to už jsem tady taky četla.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí fajn, máme to tam rádi, Luhačovice jsou příjemné a konečně jsme obešli přehradu :-)kolonáda pořád stojí a bude líp až v ní budou obchůdky

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

ne, ne, a ne, nedoporučuji

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 46
z 98 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vlastimil: Hrůza - 9. 7. 2021 21:55

Tento hotel nedoporučujeme , už při příchodu na pokoj všude pavučiny po zemi lezl chroust na zemi bordel , no za ty prachy si myslím , že by to mohlo vypadat líp , vedení by se mělo trošku zamyslet a udělat z hotelu útulnější místo , hlavně čistší reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání