Napsat recenzi

Hotel "Harmonie"

Recenze hotelu Hotel Harmonie *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 53 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Harmonie 2 !Silné slovo ! Ubytovna 2 kategorie. Děti když to vydělí tak to oplakali !!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Po v stupů do pokoje jsem se chtěl otočit a utéc pryč. Pokoj 80 léta socialistické vybavení hnus ! Balkonové dveře nejdou zavřít ještě že je léto a nemrzne . Proč neinformují předem jaké to tady je? Kdybych věděl co mě tady čeká tak bych sem NEJEL škoda dovolené za ty peníze mohla být lepší dovolená .

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně výběr ubohý ale ve srovnání s večeří to byl gastronomický zážitek.

Večeře na úrovni pionýrského tábora .

Vedení hotelu by mělo jít na školení nebo se podívat do jiných hotelu jak to funguje v dnešní době.. 80 léta jsou davno pryč ale ne v tomto hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení, není žádné a už vůbec pro děti!!!! Služby, prosím vás jaké ? Televize vypadává WiFi to samé mějte raději svoje data. Na pokoji 2 sklenice každá jiná . Ručníky se zde nemění a když se náhodou dostanete do mini bazénku tak si musíte vzít své ručníky z pokoje!!

Chvilkami si budete připadat že jste na Ukrajině.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Luhačovice jsou pěkné a naštěstí kousek pod Harmonii je Luhapark kde se děti trošku vyřadí a personál velice příjemný. U přehrady prolézačky v lesíku taky pěkně .

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Harmonie nikdy více!!! Jeto na úrovni socialistického ubytování. Tento Hotel je vhodný kdo má rád retro a budovatelské časy.

Jinak nemohu doporučit nikomu . Dejte si velký pozor.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 46
z 98 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání