Napsat recenzi

Hrůza v Dinoticích

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 507x
Recenze se líbila: 321 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Čekali jsme víkendový relax a zůstala jen hořká pachuť z něčeho co již nechceme zažít.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje prostorné, standardně zařízené, ručníky chyběly - museli jsme si o ně říci (jak jsme posléze zjistili, tak jsme nebyli jediní), dostali jsme jeden ručník na osobu - ručník na ruce, či na zem ke sprše zde neočekávejte, stejně tak sklenice na pokoji. Jak jsem zde četla výše, tak také musím potvrdit, že na uklízečku jsme za 3 dny nenarazili.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

naprostá katastrofa! - sníddaně od 8:30 - 9:30...první den s půlhodinovým zpožděním. Na cca 25 lidí...4 jogurty, 4 paštiky, na dvou talířích salám a plátk.sýr....nic víc (těžko považovat za buchet), kostička másla přesně na osoby, v podstatě, kdo si co rychle urval měl. Druhý den již jen salám a sýr, nic víc. Večeře odpovídaly jídlům ze školní jídelny - zde bychom alespoň dostali sklenici vody či salát, kompot...(řízek s bramborem bez zel.oblohy či čehokoli dalšíhu, druhý den kombinave čočk.polévky a vepřo-knedlo-zelo byla také komická, oné vepřo = 4 kostičky masa).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bazen jsme raději nevyužili - od pohedu voda odrazující, požádali jsme o vířivku (24 hodin předem) - voda napuštěná byla, ale byla studené (byť bylo dohodnuto předem) a zřejmě napuštěná do předem nevyčištěné vířivky (jinak sdělení, že je v privátním prostředí - tak jen upozorňuji, že je součástí bazénu, kde se v námi dohodnutém čase koupali jiní lidé - nikdo je neinformoval, že by zde nemohli být). Personál v baru ochotný, ale když nemáte produkty v baru, dále máte nefungující presovač - těžko něco vykouzlíte.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

okolí je na samotě, ale hezké - tak jako hotel jako takový, bohužel provozovatelé hotelu nijak nevyužijí pro zlepšení celkového vnímání klinety

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

špatný, nikdy jsme se s ničím takovým nesetkali, nedoporučuji nikomu

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zámeček Dinotice: Odpověď - 26. 11. 2016 9:03

Dobrý den "zklamaný hoste", velice nás mrzí, že se Vám pobyt v našem Penzionu nelíbil. Budeme dělat vše pro to, abychom dali dopořádku Vámi uvedené nedostatky. Pokud jste měla zájem o více másla, skleničky na počkoj či další věci, měla jste nás informovat, rádi by jsme vyhověli Vašim požadavkům. Hezký den reagovat

Petr: Recenze - 7. 5. 2017 16:06

Naprosto s vyse uvedenou recenzi souhlasim.Naprosto katastrofalni podminky.Mam jiz hodne procestovano, ale tohle jsem jeste nezazil.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání