Napsat recenzi

Chcela by som napísať podakovanie, ale môžem napísať len hrúza a des!!!

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Veľké sklamanie a nespokojnosť, nič čo bolo v ponuke nefungovalo ako malo..

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pekné veľké izby, ale za celý 4 dnový pobyt nám nikto neprišiel vymeniť ručníky, upratať, a o vynesení smetí sme mohli len snívať, o toaletný papier som si musela prosiť na recepcii-ved kto by vedel, že ho nemáme ked upratovačka neprišla upratať...S takýmto prístupom sme sa ešte nestretli a to máme celkom dosť precestované..

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

V ponuke boli ranajky bufetovým spôsobnom, no na to nečakajte.. Dostali sme vajíčkovú pomazánku s dvomi plátkami paradajok ...alebo vyložili 4 jogurtíky pre 23 ubytovaných hostí- buchty rozkrojené na polovicu? zlý sen... večere výber z dvoch jediel? hmmm áno táto možnosť bola , ale tie jedlá ktoré boli v ponuke hrôza a to nie sme nejako náročný, ale aby vám ponúkli krupicovú kašu a dva dni po sebe mäso na smotane, je už silné kafffé..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Slúbený welnes a neobmedzený vstup do bazénu... ochh

Bazén v krorom bola ladová voda, mala len 24stupnov, no nemala som odvahu do neho vliesť..výrivka? -voda v nej nebola vymenená minimálne mesiac - /špinavá-zelená/ trisky nefungujú ohrievanie tiež nie, boli sme na to upozornení recepčným -čiže túto službu sme nemohli vôbec využiť..

Mali sme záujem o masáže no nemal nás kto pomasírovať- maséra nemajú..

Jediné čo sme využili bola sauna- tá je veľmi pekná..

Personál hotelu? hihi jeden pán , ktorý zastáva funkciu recepčného, barmana, časníka, a obsluhy welnesu.. Ale je veľmi milý a chcel by Vám splniť všetko čo vám na očiach vidí..

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pekné, príjemné ticho.

Ale chýba zábava pre deti, žiadna prelizka, šmyklávka, ihrisko proste nič -deti sa tu nemajú s čím vyhrať a nudia sa..

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Už nikdy viac!!!!! Nikomu tonto Hotel neodporúčam..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ondřej Havel: Naprosto s ámi souhlasím. - 18. 8. 2016 21:03

Jedna velká tragédie. Jen doplní, že nás potkala i pěkná střevní viróza z hotelové vody. Už nikdy více. Pan majitel by se měl hooodně zamyslet!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání