Napsat recenzi

Dokonalý relax!!!!

Recenze hotelu Wellness penzion Eva (Česko - Jeseníky)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 639x
Recenze se líbila: 340 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj byl sice malý,ale útulný Pokoj byl sice malý,ale útulný
  • Tady jsme chodili baštit Tady jsme chodili baštit
  • pohled na penzion z parkoviště pohled na penzion z parkoviště
  • Tady jsme si užívali wellness procedůry Tady jsme si užívali wellness procedůry
  • nové chaty nad penzionem nové chaty nad penzionem
  • Lázen.městečko Karlova Studánka Lázen.městečko Karlova Studánka
  • Kudy????Tudy!!!!!! Kudy????Tudy!!!!!!
  • Bílá Opava-náročná ale krásná procházka Bílá Opava-náročná ale krásná procházka
  • Bílá Opava Bílá Opava
  • Praděd Praděd
  • chata Ovčárna chata Ovčárna
  • tak kde to vázne-jdeme!!!! tak kde to vázne-jdeme!!!!
  • pěšky už ani krok!!!!! pěšky už ani krok!!!!!

Koupili jsme si tento pobyt jako balíček pro dva a bylo to naprosto skvělé.Užili jsme si různé lázen.procedůry,které byly součástí balíčku například pivní koupele, vířivku,bylinný zábal,finskou saunu,čokoládovou masáž a jako třešnička na dortě byla bylinková vířivá koupel jen pro dva se šampíčkem.Nachodili spoustu kilometrů krásnou přírodou,prostě pohádka.Všem tento malý penzion doporučuji.

Ubytování 

Pokojík byl sice menší,ale čistý a útulný,televize a wifi zdarma.Tento penzion má jen 10 pokojů,takže je tu naprostý klid bez davů lidí.

Strava a stravování 

Snídaně formou švédských stolů,velký výběr všeho,každý si vybere,večeře 3 chody,polévka,hlavní jídlo a dezert.Pan kuchař je jednička,vařil naprosto skvěle,žádné přepálené tuky,ale opravdu domácí strava jako od maminky.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Penzion je útulný a čistý,paní masérka Dáša má zlaté ruce i srdce,ve vinném sklípku,kde jsme chodili na jídlo je příjemně,paní Jitka,která nás obsluhovala je moc milá a ochotná a paní Anička z baru u Staré čarodějnice,která nám dělala společnost při snídani a pak večer obsluhovala v baru je taky moc moc super!!!!!Prostě celý personál včetně kuchaře na 1****

Okolí hotelu 

Všude klid a příroda.Nad penzionem jsou postavené nové chaty,až bude vše dokončeno,bude to paráda.O pák kilometrů dál je krásné lázen.městečko Karlova Studánka,dále super výšlap Bílou Opavou až na Praděd,nebo na Ovčárnu.

Celkový dojem 

Skvěle jsme si odpočinuli a nabrali nové síly.Z Ostravy je to sem asi 80 km,všem doporučujeme!!!!!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání