Napsat recenzi

Jednou stačilo

Recenze hotelu Wellness hotel Březůvky (Česko - Zlínský kraj)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2020
Přečteno: 463x
Recenze se líbila: 131 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Náš  pokoj Náš pokoj
  • Ve sprše Ve sprše
  • V našem  pokoji V našem pokoji
  • V našem pokoji V našem pokoji
  • Chodba k pokojům Chodba k pokojům
  • Bazén Bazén
  • Tyč u bazénu Tyč u bazénu
  • Zázemí u bazénu Zázemí u bazénu

Tento "wellness " hotel bych nikomu nedoporučila, jedním slovem katastrofa.

Ubytování 

Špína, neuklizeno, ponurý starý interiér z 90 let. Bývalý nevěstinec s tyčí u nazénu, koberec v pokoji Moulin Rouge Club, brouci v pokoji, holé stěny, ani jeden háček v koupelně, plíseň a rezavé kouty v koupelně,pavučiny.

Strava a stravování 

Po příjezdu nebylo k večeři na výběr nic z jídelního lístku, přes to,že jsem to den před příjezdem ověřovala. Servírka nám udělala salát.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vybavení hotelu 90 léta, chování majitelů otřesné, velmi vulgárními výrazy " ty pí*o " před návštěvníky vyhodili servírku. Na mojí výtku,že by tohle měli řešit v soukromí mi majitel řekl, že ho moje názory nezajímají.

Okolí hotelu 

Hezká krajina,okolí hotelu neudržované, zanedbané

Celkový dojem 

Špatný,nikdy více tohle nechci zažít

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Eva: Hrúza na český způsob - 1. 8. 2020 21:44

Vypadá to na sex bordel z 90tek. Hnus. reagovat

Marta: Varování pro milovníky wellnessu - 19. 10. 2022 18:43

Po našem příjezdu k nějaké polorozpadlé chalupě jsme byli zděšení. Museli jsme volat,bylo zamčené a nikdo nás neočekával, až po předložení rezervace byla snaha nás ubytovat. Při vstupu jsme cítili chlad,ztuchlost a plíseň, všude nepořádek, byl nám ukázán bazén se studenou vodou( nebyly prý zapnuté solary-kde by se tam vzaly),vířivka se špinavou vodou a vrstvou prachu na víku, k večeři kuře na paprice s rýži nebo knedlíkem a pokoj,který zatím ještě nebyl uklizen jsme ani nechtěli raději vidět. Odjeli jsme a našli si ubytování jinde,určitě bychom v té špíně nespali ani jedinou noc!!!!! Komunikace žádná a vrácení peněz...haha Toto místo jsme nahlásili.Je hyenizmus toto nabízet jako wellness hotel!!!!! Varování pro všechny reagovat
Přidat komentář

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání