Napsat recenzi

Nejstrašnější slevový pobyt v hotelu Zlatý kříž v Třebíči

Recenze hotelu Hotel Zlatý Kříž (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 401x
Recenze se líbila: 372 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • uklizený pokoj uklizený pokoj
  • uklizený pokoj uklizený pokoj
  • WC a sprcha WC a sprcha
  • čistota? čistota?
  • polštář? polštář?
  • umyvadlo umyvadlo

Do hotelu Zlatý kříž v Třebíči jsme jeli po předchozí zkušenosti (3 roky zpět - trávili jsme zde 5 denní pobyt, pokoj čistý, vše fungovalo). Mysleli jsme si, že víme, do čeho jdeme. Věděli jsme, že žádný luxus nás nečeká, ale doufali jsme v nějaké pozitivní změny. Jaká troufalost z naší strany, protože „hotel“ chátrá. Foto na webu již něco pamatuje, snad pouze dlažba na terase je zánovní. Celkový dojem je jedna velká katastrofa, všudypřítomná špína, zápach z kouře (cigarety) a z odpadů, výtah pro hosty slouží i jako zásobování do restaurace Panoráma. V 2. patře u výtahu za oknem sušení prádla na jakési terase (ložní + ručníky a osušky + hadry na podlahu), úžasný pohled. Špatně fungující čidla na osvětlení, hned u výtahu je naprostá tma, vypínač po 3 metrech. Parkování bylo možné pouze před hotelem (osobní auta 6 míst), za hotelem nebylo možné. Bylo nám řečeno, že je tam zamknutá závora. Celková organizace hotelu je nefunkční pro nedostatek personálu (recepční – vypomáhá při snídaních, jedna servírka na restauraci a pravděpodobně kuchař/ka).

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ubytování neodpovídá webu, který je v nabídce k ubytování. Pokoj č. 216 prostorný, nábytek různých typů – rozpadá se, koberec vytváří hrboly - leží na starém koberci, stará TV – 6 programů, Wi-fi pouze pro listování a ještě vypadává signál, WC (umyvadlo zasahuje do prostoru, kde sedíte) se sprchovým koutem o velikosti 2 x 1 metr (otíráte se na pokoji) – žádné poličky, háčky, není možno sušit ručníky. Pokoj neuklizený, snad jen velmi povrchově. Po celou dobu pobytu 5dní/4noci nikdo neuklízel, nevyměnil osušky a ručníky, nevynášel koš...

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Při příjezdu jsme dostali lístečky na stravování (snídaně, večeře, romantická večeře při svíčkách...). Týž den nám naplánovali onu romantickou večeři. Romantická večeře restaurace Panoráma 5. patro – nebylo nic připravené, špinavý ubrus, zmatený personál. Po objednání jsme čekali asi půl hodiny, žádný přípitek, studená polévka, přinesené jídlo neodpovídalo naší objednávce, tak jedno odnesli a druhé nechali na stole. Na dotaz, zda toto myslí vážně, na mě nechápavě koukali, zdůraznila jsem, že se jedná o romantickou večeři pro dva. Poté jsem servírku požádala o přípitek, zapálení svíčky. Bylo nám přineseno cosi červeně zbarvené nevábné vůně s konstatováním - sekt již není, zapálená svíčka okamžitě zhasla. Servírka se stále omlouvala a zmateně pobíhala sem a tam. Další pokus o hlavní jídlo – má objednávka v pořádku, manžel totálně studené jídlo, které mu bylo předtím odneseno a již potřetí bez tatarské omáčky. Znovu jsem žádala nápravu – prý to ohřejí. Jídlo dovážejí osobním výtahem v plastových nádobách z přízemí. Najednou se v restauraci objevil starší pán a řešil něco se servírkami (byly tam čtyři servírky), zjistili jsme, že je to majitel hotelu. Nápravu nezjednal, prý toho mají děvčata hodně (asi 12 hostů), vytahoval slova z kontextu a nebyla s ním domluva. Naše zjištění – byli jsme tam 4 páry na romantické večeři, v jednu chvíli jsme si stěžovali všichni. Jako kompenzaci, kterou jsme s manželem chtěli, nám bylo doneseno nealkoholické pivo – na naše přání. Strávili jsme zde romanticky 3 hodiny a dezert jsme odmítli. DĚS A HRŮZA!!!

Snídaně – švédské stoly – kde?, raději bez komentáře.

Večere – jídlo možné objednat z jídelního lístku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

K personálu v restauraci Panoráma se nebudu vyjadřovat a k vedení už vůbec ne. V restauraci Kleopatra bylo o poznání líp, servírky (výměna služby) byly vstřícné a milé, taktéž slečna recepční.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Třebíč a okolí - pěkné.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Celkový dojem – nikdy do tohoto hotelu, který by se měl jmenovat TITANIC. Už se potápí, tak hlavně včas vyskočit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 59 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání