Napsat recenzi

NEJHORŠÍ 4denni pobyt na slevovém portálu kam jsme kdy jeli.

Recenze hotelu Hotel Zlatý Kříž (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 277x
Recenze se líbila: 357 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

DOPORUČUJI JENOM NEPŘÍTELI a takovým podnikatelům jaký tento hotel ZLATÝ KŘÍŽ vedou!!

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Malá koupelna se záchodem-nemáte si kam co odložit a pověsit-jedině na záchod.Zařízení pokoje tak z 60let min. století.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Strava hrozná-maso i brambory tvrdé-snídaně chudé,vse stejné z minulého dne a nedobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Zmatek v recepci-stále tam nikdo není-nevyhovujici parkováni-dlouhé čekání na jidlo-jedna servírka v džínách na všechno i na recepci-nic nestíhá a ani nemůže-nemůžete se dostat autem ze dvora hotelu,kam vás poslali zaparkovat.protože vas výsuvným patníkem zablokoval majitel vedlejšího hotelu,že mu jedete přes jeho pozemek-pravá ruka neví co dělá levá..Válka majitelů.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu je pěkné a pohled s terasy bylo to jediné co se nám na pobytu líbílo.I kdyz nepochopím,jak na tak hezkém náměstí můžou postavit tak ošklivou krabici-která ja jak pěst na oko..

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Už nikdy více..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 59 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jan krul: Žádost o zařazení mezi autory - 3. 12. 2016 6:02

dobrý den,chápu Vaši nespokojenost...to mě mrzí a přitom já jsem po vyučení do tohoto hotelu nastoupil,patřil mezi hotely 3 cenové skupiny a pouze kavárna byla ve 2cenové skupině.Kavárna byla stylová a živá hudba každý pátek,číšníci byly vzorně ustrojeni a pamětníci si pamatují i restauraci a tzv.žumpu kde se dopoledne prodávalo teplé jídlo /jídelna / a večer pivnice,nechápu proč má hotel hroznou fasádu /to by se původní majitel v hrobě otáčel ,který chtěl aby město mělo svůj hotel na úrovni/proč se nesnaži i nynější majitelé...pokud by pamětníci měli staré fotografie bylo by hezké aby je nynější majitelé také daly na stránky ,bylo by to zajímavé...jinak reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání