Napsat recenzi

Víkendový pobyt- Grand hotel Třebíč :)

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2012
Přečteno: 829x
Recenze se líbila: 507 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel jsme navštívili s přítelem v termínu od 30.11.- 2.12. 2012 a jedním slovem můžu konstatovat velikou SPOKOJENOST! A absolutně nemůžu souhlasit s většinou recenzí a názorů, které jsem tady četla a proto musím reagovat! Samozřejmně nějaké drobné chybyčky (nedostatky) jsme během pobytu zaznamenali....ale ve kterém hotelu nebo ubytovacím zařízení se nějaká ta maličkost, která vyloženě nelahodí oku nenajde, že?! A to máme poměrně velké zkušenosti s ubytováním v různých hotelích a penzionech téměř všech kategorií.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Při příchodu na recepci nás s milým úsměvěm přivítala drobná, tmavovlasá recepční, která nás nasměrovala na parkoviště a posléze ubytovala a řekla veškeré potřebné informace (kterých bylo mimochodem poměrně dost :) ) Na veškeré naše dotazy vstřícně odpověděla.

Náš pokoj byl v prvním poschodí (přístup buď po schodišti nebo výtahem) a byl situován na náměstí, takže jsme byli "v centru" veškerého dění :) . Měli jsme malý balkónek, takže jsme mohli krásně sledovat, co se kde děje.

Pokoj byl krásně uklizený, prostorný....snad jen ty postele vedle sebe....no ale nebylo to nic, kvůli čemu bychom se museli zlobit, či dokonce odjet z hotelu pryč- alespoň jsme se mohli, jak se říká, víc mačkat k sobě! :D

Na pokoji bylo připravené víno (bílé)- jak už psali někteří předemnou: "Proč bílé, když nechlazené?!" A já říkám: "Proč jste se nezeptali na recepci, zda je možné si nechat víno vychladit?!" :) Slečna recepční nám víno dala do lednice (kdybychom chtěli, rovnou by nám ho vyměnila za studené, ale šli jsme nejdříve na večeři) , pro které jsme si po večeři přišli i přes to, že nám slečna nabízela, že nám víno klidně kdykoliv přinese na pokoj, slačilo jen zavolat na recepci....jak snadnééééé!!! :)

Pokoj byl kontrolován a uklízen během celého našeho pobytu- milá pokojská zaklepala na dvěře a dotázala se, zda si přejeme uklidit pokoj...jelikož byl přítel zrovna ve sprše, řekla jsem jí, zda by bylo možné, aby přišla později....opět mi s milým úsměvem odpověděla, že to není problém :) A poté opravdu pokoj uklidila, vyměnila nám ručníky, osušky, doplnila toaletní potřeby,......

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

V ceně voucheru byla polopenze (večeře a snídaně) jak první, tak i druhý den.

První večeře byla formou menu- polévka a hlavní chod- vše bylo výborné a z čerstvých surovin.

Druhá večeře byla slavnostnější- 3chodová- výběr z několika předkrmů, hlavních chodů a dezertů. Opět všechno bezvadné a moc chutné! Jen jsme v restauraci strávili snad asi hodinu, museli jsme si dávat mezi jednotlivými jídly chvilky oddechu, aby se nám to všechno vydalo do bříšek! :)

Ještě pár slov k obsluze- pan vrchní číšník byl velice profesionální a na úrovni (a že měl na ruce tetování a v uchu naušnici?? No a co?! To na jeho profesionálním přístupu nic neměnilo) , jen by se mohl více usmívat :) Jídla nám servírovala slečna, která byla velice milá a příjemná (mimochodem to byla servírka a recepční v jednom- byla prostě úžasná jak na "place" tak i potom přes den na recepci :) ) vždy když odnášela prázdné talíře, zeptala se, zda bylo všechno v pořádku a zda nám chutnalo. Kéž by takových lidí, jako byli tihle dva, bylo více!

Snídaně- oba dva dny byla snídaně formou "švédských stolů", takže si každý mohl vybrat podle chuti- snad jen nějaký loupáček nebo prostě něco sladkého tam trošku chybělo. Paní, která neustále jídlo doplňovala a zároveň uklízela použité nádobí, byla také usměvavá a moc příjemná!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

V hotelu je bazén, který je přístupný od rána až do večera zdarma, byl krásně teploučký, s protiproudem. Práááádní relax. Osušky byly neustále doplňovány (vždy když jsme byli v bazénu- dopoledne i odpoledne, vystřídalo se tam několik lidí a slečna recepční tam za tu dobu byla snad 5krát, né-li víckrát a kontrolovala i sprchy a toalety). Takže absolutně nechápu názory o tom, že prostory u bazénu nejsou za celou dobu pobytu kontrolovány a uklízeny- NENÍ to pravda!!!!

Za doplatek bylo možno použít i saunu nebo vířivou vanu (soukromě)- to jsme bohužel z nedostatku času nevyužili :( Ale až příště přijedeme, určitě využijeme! :)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Přímo u hotelu je parkoviště (buď za hotelem nebo v průjezdu), které je střeženo kamerovým systémem.

Jinak v nejbližším okolí je židovská čtvrť, náměstí, městská věž, malovaný dům, Bazilika.... Takže je určitě spousta možností, kam se jít podívat- a že to stojí za vidění! :)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Na závěr bych chtěla MOOOOOC PODĚKOVAT především SLEČNÁM NA RECEPCI (pátek večer, sobota a neděle přes den+ obsluha v restauraci), byly opravdu obě fantastické a právem dělají tuto práci!!! :) Dále PANU VRCHNÍMU z restaurace, PANÍ ZE SNÍDANÍ a POKOJSKÝM!!! :) Napsala bych jmenovitě, ale i přesto, že měli všichni jmenovky, jména si bohužel nepamatuji....Hlavně kvůli vám byl náš pobyt u vás tak hezký a příjemný a odjížděli jsme domů s krásným pocitem!!!

P.S. Určitě se k vám rádi příští rok vrátíme!!! :)

Celkový dojem ÚŽASNÝ!!!! A zvlášť za ty peníze!!!! :) Opravdu nerozumím veškerým negativním názorům ať už na této stránce nebo na kterékoliv jiné! Lidi, zamyslete se! Tolik příjemných lidí, spousta jídla a ty služby, za ty peníze???!!!! No nevím, ale když si to tak rozumný člověk spočítá, myslím si, že až tak velký výdělek z toho hotel mít nemůže.... A pokud jste všichni až takoví ohromní odborníci a nedokážete přivřít očko nad některými drobnostmi, tak pak nechápu, proč nakupujete "slevněné" pobyty.... Proč se tedy neubytujete např. v hotelu Hilton?! :D Tam by vás nejspíš za tuto cenu nenechali přespat ani jednu noc, nehledě na to, kde je snídaně, večeře, a ostatní! ;)

Přeju krásné svátky všem a hlavně celému personálu Grand hotelu v Třebíči!!!!! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 122 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání