Napsat recenzi

Romantický pobyt v Grandhotelu v Třebíči

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2013
Přečteno: 701x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobytu v tomto hotelu v Třebíči jsem se bála po nesčetných negativních recenzích a hlavně kvůli tomu, že šlo dárek pro muže k Vánocům. Z dovolené jsme odjížděli odpočatí a hlavně skoro maximálně spokojení. Jedině jedna věc nám pobyt znepříjemnila a to byly večeře v hotelu.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování v pořádku, čisto, uklizeno. Doplatili jsme si také za apartmán s vířivkou a to nám vynahradilo stravování v tomto hotelu. Láhev vína na pokoji (1l), otvírák, skleničky, svíčka.Velký pokoj, velká koupelna, čisté ručníky a vířívá vana se zabudovanou televizí :). Programy a intenzita vířivky nejde nastavit, protože tlačítka už jsou přepoužívaná :) a nefungují. Ale nevadilo nám to. Jedině bych vytkla absenci sprchy a tomto apartmánu. Pokud se chtěl člověk rychle vysprchovat, musel do vířivky.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Jediný problém v celém pobytu. Snídaně celkem v pořádku, Sýr eidam, uzený, niva i hermelín. Šunky, nářezy cca 3 druhy. První den byl také jeden trvanlivý salám. Miska se zeleninou, často doplňovaná, paštiky, tavené sýry. Párky, volská oka - ty nic moc studená a skoro natvrdo :/, opečené špekáčky :D, džemy, med, cereálie, jogurt...Bohužel bez džusu - jen nějaká pomerančová šťáva. Bohužel večeře se jim moc nevedou. Výběr jakž takž, ale spíš kvalita provedení pokulhává. Kdo má rád pěkné usmažené hranolky, tak ať si je radši nedává. Jsou téměř bílé, prostě nedodělané. Romanticka večeře zase až tak romanticka není - měli jsme 3chody nez pití - rajčata s mozzarelou - sýr nakrajený jak eidam, chutove jsem tam mozzarelu nenašla - netuším, co to bylo. Pečivo starý toastak. Hlavní jidlo mi nečekané chutnalo - plnené kuřecí prso - ale odmítla jsem "uzeninu" a posyp sekanými ořechy. Muž měl sweet chilli kuřecí steak s játry naloženými v konaku - játra prý chutnala normálně a sweet chilli se to jmenovalo podle kupované sweet chilli omáčky, kterou byl nahoře steak pokapán :/. Zmrzka nakonec byla v pohodě :). Možná to takhle zní šíleně, ale tak hrozné to nebylo. Závisí na Vás, jak pobyt pojmete, někdo se nechá znechutit a někdo mávne rukou a vychutná si superlativy. Kdo by si dal opravdovou dobrůtku, necht navstíví restauraci Cogpit přímo za hotelem přes řeku - paní v infocentru to nazvala vyšší gastronomií a dražšími cenami, ale stálo to za to. Doporučujeme!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vše v pořádku, co se týče personálu hotelu - recepce s příjemnými usměvavými slečnami, nikdo nebyl nepříjemný kvůli tomu, že jsme měli slevový voucher, jednali s námi opravdu pěkně. Restaurace docela v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Třebíč se krásné město, hotel je perfektně situován, na náměsti a přímo za ním přes řeku židovská čtvrť - UNESCO - skvěle značená cesta k hřbitovu (pozor v sobotu je zavřený) a poté k bazilice sv. Prokopa UNESCO. Vše je hned za rohem, takže oba dva večery jsme šli přes židovskou čtvrt nahoru k hrřbitovu a odtamtud je nádherný výhled na Třebíč - super místo na fotky. Bazilika je kapitola sama pro sebe, byli jsme vevnitř na prohlídce. Škoda, že jsme neměli víc dní, stihli bychom toho víc. Určitě navštivte infocentrum na náměstí - naproti hotelu - slečna velice ochotna a upovídaná, takže se toho spoustu dozvíte :).

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pro nás to byla bomba - přivřeli jsme oči před nedostatky a široce je otevřeli na všechno ostatními. Jeli bychom znova.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 122 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání