Napsat recenzi

Recenze od plic!!!

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 316x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Plně doporučuju pro normální mentálně zdravé lidi s trochou slušnosti!!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Viz text

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Viz text

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

S kolegyní jsme absolvovaly asi před 14 dny víkendový pobyt v Grand hotelu v Třebíči a byl to pro nás obě nepřekonatelný zážitek. Jezdíme poměrně dlouho na podobné pobyty a vyzkoušely jsme celkem hodně míst, ale Grand byl jednoznačně nejlepší odpočinek a zážitek. Absolutně nedokážu pochopit všechny ty otřesné a nevkusné recenze, které jsem tu četla, protože do háje lidi co byste za těch pár korun (kdo nakupoval voucher přes slevové portály) chtěli? Zkusili jste si vůbec někdy spočítat, kolik by Vás to stálo, kdyby jste nejeli přes slevu a měli si všechno hradit zvlášť, když se tady oháníte hvězdama?????? Jely jsme s hrůzou co nás čeká, protože jsme si pitomci přečetly Vaše slavné recenze a upřímně, měla jsem sto chutí strhnout volant a jet domů, protože to byl jeden velký hnus, co jsme se dočetly. Nicméně jsme ženy statečné a po některých hotelech, ve kterých jsme v minulosti byly, jsme si řekly, že nás nemůže nic rozházet. A rozházelo!!!!! Byly jsme absolutně nadšené, okouzlené, šťastné, protože:

1.       Neskutečně příjemné slečny recepční, všechno vysvětlily, ukázaly, s ničím nebyl problém

2.       Báječný pokoj s balkonkem s výhledem na náměstí, v pokoji moderní nábytek (normálně jsou všude ty otřesné komunistické skříně, židle, stolky, apod.), velká TV (klasicky jsme vždy mývaly malou hranatou hlubokou bedýnku se třemi programy) s přehrštelem programů, čistá krásná koupelna s WC (pokoj i WC vypadaly jako rok po rekonstrukci), topení které perfektně fungovalo (stačilo otočit kohoutkem, když nám bylo moc horko nebo chladno – pro ty kteří doma asi topí pohledem nebo co, nebo otevřít okno – vše funkční na 100 %)

3.       Jídlo v hotelové restauraci naprosto perfektní, bezva jsme se nacpaly, moc nám chutnalo a opět skvělý, milý a pohostinný personál jak u večeří, tak u snídaní (jo mimochodem nechápu, co máte za problém u snídaní? Byly tam cereálie, jogurt, mléko, čaj, káva, džus, med, x druhů marmelád, šunky, slanina, niva, eidam, zelenina, ovoce, tavené sýry různých příchutí, máslíčka, párky, volská oka, klobásky, rohlíky, chleba, toustový chléb tmavý a světlý, ani si už nevzpomenu kolik tam toho bylo!!!! Já nevím co byste lidi jako chtěli snídat? Prosciutto, carpaccio, kaviár a mušle? S těmi snídaněmi to nemůžete myslet vážně, co snídáte jako doma?!!!

4.       Jinak krásné teplo bylo všude na chodbách, v restauraci (večeřové i snídaňové), u bazénu, u vířivky, člověk by tam mohl chodit pouze v plavkách v lehkém župánku, no jak v termálkách J

5.       Bazén parádní, teploučká voda, čistá, bublání na záda super a že se tam jako nedalo moc plavat? Kdybyste lépe uměli číst, je to situováno jako relaxační bazén, takže logicky nemůžu čekat, že tam bude padesátka a budu plavat jak oteklá!!!!

6.       Paní masérka byla perfektní, takovou masáž jsme ani jedna v životě nezažily, naprosto super odpočinek a relaxace

7.       Parkovací hnusnej průjezd jako vážně? A kde byste ty svoje šunky chtěli mít? V peřince uložené ve dřevěném srubu? My jsme parkovaly normálně za hotelem na parkovišti a problém jsem v tom teda neviděla a jen podotýkám, nepřijely jsme žádnou malou nákupní taškou!!!!

Musela jsem tuto recenzi napsat, protože mě vytáčí nevraživost lidí, chováte se jak dobytci a vsadím se o co chcete, že polovina z Vás má v prdeli průvan a chce za málo peněz hodně muziky. Ano jsem nenáročný člověk, ale buďte trošku soudní, já už si nedokážu představit, co víc byste chtěli? Pro mě tento hotel je absolutní jednička a držím palce majiteli, aby se nenechal odradit nechutnými posměšky z hlav chorých mozků. Je mi upřímně líto Vás všech zapšklých arogantních sobeckých idiotů, kteří si neváží sebe ani nikoho ostatního. Jo a když se tady oháníte těmi hvězdami, zajeďte si do Egypta do čtyřhvězdy a pak se můžeme bavit!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 122 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Honza K.: Tomu říkám sen !!! - 9. 12. 2016 9:11

Tak tohle mě opravdu rozsekalo !!! Takhle už jsem se " od plic!!!" dlouho nezasmál. Paní manažerka hotelu si sedla k počítači, udělala výtah ze všech pravdivých negativních recenzí, co tady našla a hbitě se je jala cupovat na kousky. Z toho co popsala jak vypadá v nějakém imaginárním hotelu Grand, o kterém se jí evidentně často zdává, by zblednul závistí i hotel Kempinski. Kdyby to v tomto hotelu ve skutečnosti vypadalo jen z poloviny, jak se tady snaží barvitě vylíčit, bylo by tady na netu tolik negativních recenzí??? Normální člověk s kapkou selského rozumu to naprosto chápe. Pokud byla tato "návštěvnice" tak blahem bez sebe, kdepak jsou nějaké fotky té "luxusní" snídaně, večeře, nebo pokoje "po rekonstrukci"? A nemyslím fotky stažené odněkud z webu, nebo počítačově upravené, jak visí na ofiko stránkách hotelu. Tahle recenze je jasně nejlepší "účelovka" od někoho z hotelu (pokud ne rovnou od manažerky). Gratulujeme k prvnímu místo na žebříčku stupidity :-) reagovat

Vlastimil K.: K poblití. - 12. 12. 2016 20:19

Tak koukám, že manažerce hotelu (nebo někomu ze zaměstnanců) už opravdu hráblo! Trapnější pokus o pozvednutí výše kladné recenze snad nemohl být. Jenom totální idiot nepochopí, jak účelná recenze to je a že ji napsal někdo z hotelu, kdo má evidentně max dvouciferné IQ. Ubohost nejhrubšího zrna. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání