Napsat recenzi

recenze

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 268x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Dobrý den

Využily jsme nabídku slevoveho portálu na romantický pobyt pro 2 v termínu od 8-10.8.14

Pobyt byl perfektní moc jsme si odpočinuli moc personálu dekujem.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje krasne čisté pokojské milé ve všem nám vyšly vstříc děkujeme.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Příjezdová večeře byla výborná pochutnaly jsme si na pepřové omáčce. Při romantické večeři při svickach pstruh neměl chybu manžel měl plátek s horcici taky si to chválil a hned jsem to dělala doma dekujem za super inspiraci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu je perfektní vše co potřebujete maté na hotelu a co chybí stačí pořádat na recepci a vyjdou vám vstříc. Číšník byl usměvavý ochotny není co vytknout.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu je krasne doporučuji Židovskou čtvrť ,ale každý si udělá volný čas podle sebe my jsme jely na zámek v Telči.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Krása mini dovolená za ty peníze to opravdu stoji. Když jde odjížděly na pobyt tak jsme se trochu strachovaly, ale není tomu tak můžeme jed doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 122 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lenka: reakce - 10. 8. 2014 17:34

Také jsme se dnes vrátily ,souhlasím ,že pokoje i obsluha byly v pořádku ale asi jsme jedli někde jinde naše jídlo bylo hrozné a nebo jsme si špatně vybraly já měla polosyrové bramboráčky a studený kyselý špenát a manžel tvrdý řízek a dezert pečené jablko no ten byl vrcholem nechutnosti i když krásně načinčaný. reagovat

SoptikB: Re: reakce - 12. 10. 2015 12:34

Dobrý den. Nevybrali jste si "špatně", to co popisujete, je na tomto "Grand hotelu" (ha, ha..) úplně normální. Jeho majitel a provozovatel, jinak to balkánský podnikatel j velmi dobře ví, proč to dělá.Peníze získané téměř podvodem, v mírnějším případě klamavou reklamou, mu zcela jistě nesmrdí. To, že většina hostů odjíždí totálně znechucena, má někde dole "mezi půlkami"!! Vedení hotelu se ani NEOBTÉŽUJE vám odpovědět na stížnost nebo připomínku! reagovat

Bohuslav Rambousek: Bili tady velmi milé překvapení - 20. 1. 2019 11:57

Tak jsme jsme dostali jako dárek, pobyt na tři dny do tohoto hotelu. Po přečtení recenzí, jsme sem jeli s negativním očekáváním. Po příjezdu nás překvapilo krásné prostředí v hale, kde je recepce. Paní recepční byla neskutečně milá. Dostali jsme přístupovou kartu do hotelu, pokoje a parkoviště, které bylo zdarma. Pokoje jsou slušně vybaveny, všechno zánovní. Pokoj obsahuje, WC,balkon,velkoplošnou TV, trezor a manželskou postel a potřebný nábytek. Hosté mají neomezený vstup do relaxačního bazénu, kde byla příjemně teplá voda. Snídaně velmi bohaté a prví večeře večeře slušná a druhá byla tří chodová při svíčkách. V restauraci byla paní servírka také neskutečně milá a ochotná. Tedy pokud můžeme posoudit současný stav, tak jsme byli naprosto spokojení a můžeme všem jen doporučit. Slávek a Eva Rambouskvi reagovat

Bohuslav Rambousek: Oprva - Byli jsme spokojeni - 20. 1. 2019 11:59

viz. předchozí text reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání