Napsat recenzi

Pobyt ve dvou

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 268x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Objednali jsme si s manželem romantický pobyt v tomto hotelu a po shlédnutí recenzí jsme uvažovali, zda pobyt nezrušit. Nakonec jsme přeci odjeli, s tím že si uděláme názor vlastní.

Byli jsme příjemně překvapeni hned při příjezdu. Parkování v podjezdu, hlídané kamerami. Personál velice vstřícný, pokoj krásně sladěný do světlého dřeva s vínovou barvou. Na pokoji víno. Výhled na úžasný malovaný dům v Třebíči. Vše čisté, útulné, vymazlené.

Bazén též velice překvapil, voda přímo k relaxaci, navíc jen pro dva, klid ničím nerušený.

Restaurace útulná, jídlo výborné. Tomuto hotelu není co vytknout. Ten kdo kritizuje by měl nejdříve nastudovat kategorizaci hotelů dle hvězd, aby kritika byla oprávněná.

Děkujeme za nádherné čtyři dny u Vás.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování bylo skvělé, nad naše očekávání, není so vytknout.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Super.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nádherné, velkolepé.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Jeli bychom hned znovu, můžeme vřele doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 122 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

SoptikB: Kategorizace hotelů - 6. 10. 2015 16:29

Vážená paní nebo slečno "Jančo". Nejedná se vůbec o "počet hvězdiček, ale o to, že zde v podstatě urážíte ty, kteří poukazují na zcela zjevné nedostatky tohoto kutlochu! Asi nejsem tak "vzdělán" v kategorizaci hotelů dle počtu "hvězdiček", ale za Kč 2 700,- za dvě noci, dvě snídaně, dvě odporné večeře, pidibazenék, parkování na volně přístupném parkovišti s nepořádkem, POŽADUJI odpovídající protislužby - na počet hvězdiček "kašlu"!! Asi jste měli nasazeny růžové brýle a vyoperované chuťové buňky! Není vám divné, že tento "rádoby hotel" doporučuje JEN 32 recenzentů z 72???? Něco je asi někde špatně! reagovat

Janča: Odpověď - 7. 10. 2015 6:17

Vážený pane, svou recenzí nemám vůbec v úmyslu nikoho urážet. Je to můj osobní názor na danou situaci. V současné době jsme si zvykli jen kritizovat, nikoliv chválit (třeba i snahu) a to je škoda. Nám se tam s manželem líbilo, možná máme růžové brýle......... reagovat

SoptikB: Re: Odpověď - 8. 10. 2015 12:19

Dobrý den. Respektuji Váš osobní názor, ale pokud vás toto téma zajímá, přečtěte si moji recenzi vloženou 06.10.2015. Nemám nejmenší důvod něco zkreslovat, ale pokud v budu 2 dny ubytován s parnerkou v podobném "kutlochu s odporným jídlem" nalákaný lživou reklamou (co to je za romantiku v obyčejné restauraci s 1!! svíčkou a ještě nezapálenou??) za cca 600-800 Kč, řeknu si, že mám prostředí odpovídající ceně. Ale za Kč 2 700,- s tím, jak jsem situaci popsal, to považuji téměř za podvod a svinstvo! Je rovněž velmi "zajímavé", že se nás tolik shoduje v popisu nechutnosti jídla, nepříjemném prostředí, obsluze na úrovni 4.cen. skupiny, pachu na chodbách, nepořádku v průjedu, parkovišti atd. Rovněž není bez zajímavosti, že vedení/vlastník hotelu na tyto připomínky NIJAK neragují, dtto na přímo zaslaný email s žádostí o odpověď. Dtto platí i pro počet recenzí, které tento rádoby hotel doporučují.To již není náhoda, ale úmysl! Někde zde prostě lže a cíleně okrádá hosty klamavou reklamou! Snad jste měli více "štěstí" než my a jste tak jedním z 99 párů ze sta, kterým jídlo chutnalo a byli jste spokojeni. My jsme bohužel pro nás dle slov servírky, která ani na stole nezapálila svíci, byl ten zbývající 1 pár, který odjížděl totálně znechucen s pocitem podvodu. Přehled recenzí však "vypovídá o něčem zcela jiném"! Pokud se do této instituce ještě někdy vrátíte, tak Vám opravdu nepřeji podobné "romantické zážitky", které jsem měli my! Zkuste si ale mimo jiného všimnout i těch problémů, které jsem popsal ve své recenzi. S pozdravem Šeba B. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání