Napsat recenzi

GRAND HOTEL TŘEBÍČ JEN PRO OTRLÉ JEDINCE...

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 420x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Opravdu katastrofální úroveň hotelu, který se na webu prezentuje, jako čtyřhvězda... Tam je špatně fakt všechno. Třebíč je opravdu zajímavé město a stojí za to ho vidět a prozkoumat, ale vyberte si jiné ubytování. Voucher jsme si koupili na slevomatu, takže jsme neočekávali žádné zázraky, ale upřímně řečeno, realita nás totálně dostala.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

s přihlédnutím na lokalitu a vzhledem k tomu, že jsme pobyt koupili na slevomatu, tzn. 2 noci pro 2 za 2600 Kč, včetně snídaně a večeře, tak je to únosné. Pokoj i jeho čistota je přijatelná (pokud odmažete ty 4 hvězdy, dá se to)

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

základní kámen úrazu, to se fakt nedá, jak to komentoval ten pán v jedné recenzi, to je na zabití.... snídaně - žádná zelenina, levné verze uzenin a sýrů z Kaufu, studená sázená vejce, žádné sladké pečivo, každý den to samé... večeře - to je přesně, jak se tady v recenzích objevuje - jídlo studené, nechutné, alá RAJ 70. - 80. léta. Např. pod pojmem "kuřecí salát" se skrývá pórek s majonézou a stopovým množstvím kuřecího masa - nechutná hmota, kterou zřejmě kupují hotovou v některém z řetězců... Palačinka plněná nechutnou oranžovou hmotou (marmeláda od snídaně) plovoucí v 1 cm čehosi mokrého sladkého... Hnus fialovej...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

retro, špína, mrtvý hmyz (zřejmě stále ten stejný, co ho zmiňují další recenzenti už od roku 2012). Zápach chlóru z bazénu - výhodou je prosklená podlaha nad bazénem - uvidíte kvalitu vody - a zřejmě bazén vůbec nenavštívíte.... Zápach z kuchyně po celém hotelu - až na pokoji... Hluk, tma, popelník s vajgly na schodech, odpadky kolem parkoviště... Úsměvné kreace - designové peklo - vše v jednom. Personál je evidentě unavený, přetížený, možná i znechucený, nemotivovaný, možná i místy neprofesionální, přesto se snaží se, ale síly jim evidentně docházejí, je to tristní pohled (sešmajdané boty obsluhy na place, v některých případech až nedostatek hygieny - neškodilo by použít antiperspirant, atp...).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Třebíč jako taková je taková trošku celá rozporuplná - na jednu stranu památky zapsané v Unesco - na druhou stranu odpadky kolem nábřeží - tak trošku "navrch huj - vespod fuj", šílené stavební betonovo-skleněné kreace a řada krásných a celkem dobře zachovalých secesních domů kolem centra...Opečovávaný židovský hřbitov, synagoga a další památky, na které jsou místní hrdí. Řada zajímavých hospůdek, kavárniček, kde si váží zákazníka a jejichž služby jsou na jedničku... A second hand přímo v budově "čtyřhvězdičkového" hotelu, to je nejspíš světová rarita, to jinde prostě nenajdete.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pokud jste dobrodružné povahy a máte zdravé zažívání, můžete to risknout a zakoupit si voucher do Grandhotelu. Odmyslíte si 4 hvězdy, půjdete jíst jinam, než se vrátíte zpět na hotel, požijte větší množství alkoholu a bude všechno OK. Ale bude opravdu lepší, když si na ubytování vyberete jakýkoliv jiný podnik v Třebíči.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání