Napsat recenzi

Grand hoteĺ Třebíč

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 793x
Recenze se líbila: 599 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Ve dnech 1.-3. 10. 2012 jsme s manželem byli na romantickém pobytu v tomto hotelu. Teprve před odjezdem jsem si přečetla recenzi hotelu a poté s obavou odjeli.Po přjezdu jsme byli mile překvapeni, jak ochotným personáleme v recepci, tak obsluhujícím číšníkem v restauraci.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj byl pěkně a moderně zařízený s velkou televizí a lednicí. Vše čisté a uklizené. Jedině ta mezera mezi postelí bylo jediné mínus.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Měli jsme zaplacené dvě večeře.

První polévka a výběr ze čtyř jídel + pití. Vše výborné.

Druhá večeře byla při svíčkách. Nejdříve předkrm, poté hlavní chod a na závěr moučník, vše výběr z jídelního lístku, takže si každý určitě vybral. Druhá večeře opět vynikající. Vše čerstvé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

S vybavením hotelu jsme byli spokojeni i když jsme využívali pouze bazén, protože jsme chodili hodně po výletech. Personál vždy ochotný, při káždém setkání zdravil.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pokoj jsme měli s balkónem a výhledem na náměstí. Jediné mínus bylo, že před hotelem vede silnice, která je docela frakventovaná.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Domů jsme odjížděli velice spokojeni. Pokud bude personál v takové sestavě, jako jsme měli s manželem, tak vřele doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 122 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lucie Jelínková: láska bývá někdy slepá - 7. 10. 2012 10:59

Pravděpodobně jste se nacházeli v úplně jiném hotelu, naprosto nesouhlasím s vaší recenzí, ať už jde o kvalitu ubytování nebo přístup personálu, o otřesném jídle ani nemluvě. Tímto bych chtěla varovat všechny lidi, co uvažují o návštěvě tohoto hotelu. reagovat

libuše chudobová: Re: láska bývá někdy slepá - 7. 10. 2012 19:54

Reaguji na "láska bývá někdy slepá". Na recenzi hotelu si trvám.Vše bylo přesně, jak jsem popsala. S manželem jezdíme 2x ročně na podobné akce již několik let a po 35 letech manželství si nemyslím, že láska bývá někdy slepá a také si nenechám vše líbit.Pokud bych nebyla s něčím spokojená, tak to dám sakra najevo. reagovat

Jan Baloun: Re: Re: láska bývá někdy slepá - 1. 12. 2012 0:18

To my jsme se bohužel nacházeli ve stejném hotelu jako paní, Jelínková, ubytování bylo ze všeho nejlepší, proti tomu nemám výhrady, ale už jen příchod k recepci, kde obsluha je v mikině a džínách je zvláštní, nicméně to by také nevadilo, každopádně otřesná je restaurace, kapitola sama pro sebe... Takže, první večeře by ještě nebyla hrůzou, kdybych si neobědnal řízek a tam jsem nedostal kus vážně nerozkousatelného masa z krkovice (nic proti krkovici, nejsem cimprdlík a sním vážně vše) k tomu nahřátý talíř na kterém je br. salát a taky není výhrou... Stále jsem to přičetl ke špatnému výběru a nevěnoval tomu pozornost, až do druhé večeře "romantické luxusní při svíčkách" jak nestydí tomu říkat, HRŮŮŮZA, pimiňme fakt že skoro všichnihosté jsou nahnáni naráz do restaurace, kde jediná změna oproti dnu před tím, je upatlaný svícen, který špíš ruší... K samotnému menu se nechci víc vyjadřovat, snad jen k faktu že když jsem si objednal VÍDEŇSKÝ KOTLET NA MEDU DĚLANÝ NA GRILU, tak jsem stejně dostal stejný kus krkovice bez kosti jako den před tím, ten tvar a nerozkousatelnost se nedala nepoznat... Potetovaní a propíchaní číšníci v triku tomu také moc nepřidají na profesionalitě a v neposlední řadě škoda nefungujícího baru dole v TITANICU, který je sice zasobený vším ale není tam žádná obsluha, tak si tam nedáte ani sklenku... Pravdou je že hotel je to krásný, na skvělém místě a být jen trochu schopného vedení, tak je perlou Vysočiny... Zatím a především díky restauraci je noční můrou... Díky ale nikdy víc... A je mi líto paní Chudobová, že jste zatím nezažili lepší kvalitu služeb a jídla... reagovat

Jana B.: ... - 31. 7. 2013 19:11

Zastaralé vybavení, kýčovité prostírání, neprofesionální obsluha a katastrofální kuchyně!!!!! A ještě sjezdy islámistů... Tohle vážně není 4* ani náhodou... reagovat

Lucie Jelínková: Re: ... - 31. 7. 2013 21:42

Dobrý den, musim s Vaší reakcí jedině souhlasit..bohužel. Je to škoda, protože je jinak Třebíč hezké město, dojem z ubytování to kazí. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání