Napsat recenzi

Do tohoto hotelu již nikdy více!

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování ani strava neodpovídá 4* hotelu, především kuchyně dojem z celého pobytu značně kazí, je tu i nedostatek parkovacích míst.

Byli jsme tu na poukaz od slevového portálu a ještě že tak, platit si za tyto služby plnou cenu, byla bych ještě více otrávená.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje jsou na první pohled krásné, čisté, ale při bližším průzkumu se prach a případné nečistoty najdou, nevyhovovala mi tuhost postele (ale to je individuální pocit), výměna ručníků probíhala prapodivně - příteli ručník nevyměnili ani jednou a mně každý den, a to oba viseli vedle sebe v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Stravování byl opravdu jeden velký "zážitek". V den příjezdu jsme si vybírali jídlo z menu, nebylo to nejhorší, ale sláva to taky nebyla, zároveň jsme si předvybírávali jídlo na druhý den, šlo o romantickou večeři při svíčkách - stůl byl prostřený hezky, byli jsme natěšení, ale nadšení nás přešlo již při předkrmu - kuřecí salát kuře téměř neobsahoval, zato velké množství pórku, u šunkových rolek s křenem nebylo po křenu opět ani památky, vše přebila chuť tvarohu. Hlavní chody - já měla kuřecí špíz a jako přílohu brambory se zeleninou, na špízu bylo jen kuřecí maso a paprika, brambory byli jen s mrkví a ještě byla příloha totálně studená, na což jsem obsluhu upozornila, ta talíř odnesla a po chvilce mi ho donesla - vše bylo tentokrát horké, včetně studené přílohy (půlka cherry rajčete a jakéhosi mrkvového salátu s majonézou). Pstruh neměl žádnou chuť a byl uvařený snad jen v páře, rozhodně nebyl opečený nebo grilovaný a brambory byli neslané. Našemu synovi jsme objednali rajskou s masovými koulemi s rýží - poživatelná byla jen ta rýže, rajská omáčka byl jen okořeněný kečup a masové koule neviděli maso ani z rychlíku.

Dezerty celkový "dojem" jen podtrhly - palačinka byla příšerná, nejspíše rozmrazená, nebo několik dní stará, cheesecake rozbředlý a lehce zapáchal, takže jsme odešli ze tříchodové večeře prakticky hladoví.

Pobyt jsme měli na čtyři noci, a nechtělo se nám znovu tuto frašku absolvovat, i když nám bylo sděleno, že se další den mění kuchaři, a že na romantickou večeři bude vymyšlené jiné menu. Na to menu jsme se tedy šli alespoň podívat, předkrmy a dezerty byli totožné a u výběru hlavních jídel se změnili prakticky jen názvy a možná jedno nebo dvě jídla, jinak to zůstalo totožné.

A snídaně? Ubožejší snídani jsem ještě neviděla. Jezdímě poměrně hodně po různých hotelích a penzionech ale tohle byla síla - absolutně chyběla zelenina nebo něco sladkého, každý den bylo totéž, obsluha nedoplňovala, jeden den se dokonce doplňování chopila sama slečna recepční, protože nebyl nikdo jiný kdo by doplnil pečivo, které zmizlo již po snídani tří párů. Džus, to byla jen voda se šťávou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Kuchařka příšerná, obsluha v restauraci ušla, recepční - některé úplně v pohodě, ale jedna slečna při dotazu kde je nejbližší bankomat ČS řekla že poměrně daleko, v jiné části města, po vyjetí vozidlem z areálu hotelu jsme zjistili, že se tento bankomat nachází cca 50 m od hotelu.

Bazén první dva dny v pořádku, poté silně přechlórovaný, voda tudíž žlutozelená - otřes. Třetí den přestal jezdit výtah a nejezdil celé dva dny, až do našeho odjezdu.

Málo parkovacích míst!

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je na náměstí, pokud budete mít štěstí na výhled z pokoje na něj, tak je to prima, sice je to rušnější, protože tudy jezdí auta a v době našeho pobytu tu byla pouť, ale ta končila v 18h, takže tu byl celkem klid.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pokud by se tento pobyt nabízel na slevovém portálu jen jako se snídaní, bylo by to daleko lepší, večeře celý dojem z hotelu kazí. A já se do tohoto hotelu již nikdy nevrátím, Třebíč naopak navštívim znovu velice ráda.

Tento hotel nedoporučuji nikomu, kdo chce za své peníze dostat adekvátní služby. Pokud jste však absolutně nenároční, a je vám jedno co jíte, přijeďte!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání