Napsat recenzi

Stroj na peníze, diskotéka Medlov

Recenze hotelu Hotel Medlov (Česko - Vysočina - Nové Město na Moravě)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 242x
Recenze se líbila: 252 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Betonový hotel v lůnu překrásné přírody sliboval v městských čtyřiceti stupnovych vedrech úlevu. Tři hvězdy určitě ne, dvě by spíše odpovídaly realitě. Nižší teplota oproti Brnu asi o 6 stupňů byla příjemná. Recepční skvělá a ochotna. Bohužel, klid a pohoda se nekonal. Od rána do 22.hodiny dunělo a vše prostupovalo velmi hlasitě techno, disco a taneční hudba. Cely měsíc tu probíhalo mezinárodní soustředění Tanec bez hranic. Par metru od hotelu pilovalo taneční umění asi padesat tanečnic ve veku deset az cca 15 let. Denne od rána do noci. Často hrála jedna skladba, jedna píseň dvě az tři hodiny !!!!! Do toho ječeni děvčátek.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Nenarocny host, neocekavajici ani průměr, mohl byt spokojený. Vynikající matrace, vybavení pokojů ucházející, možná bych dal i tři hvězdy.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Ale jo, než se nekam kodrcat, dalo se to pozřít, ale opakovat bych to nechtel. Kč 220,- za kuřecí rizek s bramborovou kaši a trochou zeleniny formou bufetu je dost. 2 večeře, 2 piva, jedno espreso a dva jagermaistry za tisíc, no, lidovka v kontextu na úroveň hotelu to není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Recepční nezapadala do celkového konceptu celkové bídy. Byla milá, vstřícná, ochotna, usměvava. V jídelně na koberci rozslapane hranolky, pokecane ubrusy. Ne ze by se poddimenzovany personal nesnažil, proste tohle vypouštějí. Na baru nějací cizinci, někdy nerozuměli co člověk chce.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Na kola ideální terén, koupání v rybníce šlo. Překrásná příroda.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Nebýt neuvěřitelného kravalu z taneční hudby po cely den, slyšitelné na kilometry daleko, ( to opravdu není v rozporu s ochranou přírody ? ) nebýt fanatickeho řevu děvčatek ( jiz bez hudby, ta skončila krátce po 22.hod. ) takřka do 23.hodiny - končil týdenní kurs, asi se loučily, mohl by se naprosto nenáročnemu milovniku socialistické odborarske dovolené, tento pobyt dokonce i líbit. Kdo ma rad ticho a klid, navíc ma hlouběji do kapsy, či očekává alespoň průměrnou kvalitu, ať se Medlovu v době od poloviny července do poloviny srpna, zdaleka vyhne !!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 68 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání