Napsat recenzi

Naprostá nespokojenost!

Recenze hotelu Hotel Sněžník **** (Česko - Ústecký kraj - Jílové)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 465x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vodová ,,bramborová" kaše Vodová ,,bramborová" kaše
  • ,,Lahodný" Studentský řízek ,,Lahodný" Studentský řízek

Část naší Republiky Dolní Morava je nádherná! :) I se sjezdovkami velká spokojenost :)

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Tento hotel mi znepříjemnil celý týdenní pobyt na Dolní Moravě.Vyhovující maximálně pro děti, na školu v přírodě nebo pro lyžák a ne pro dospělé lidi.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Strava naprostá katastrofa, měli jsme plnou penzi, jediné co se zde dalo jíst byly snídaně, které jsou formou obložených stolů. K večeři buřt guláš a k obědu druhý den gulášová polévka. K obědu jsme dostali naředěný buřt guláš vydávaný za gulášovou polévku. Další den jsme dostali ,,výborný" studentský řízek, jeho foto přidám do přílohy a i ,,výbornou" bramborovou kaši kterou také přidávám v příloze. Myslím, že ano sám kuchař by to nejedl , nehledě na to, že všechna jidla jsme doslali STUDENÁ!! Malé porce, ze kterých se nenají ani dvacetilelé dívky vážící 50 kg.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál neochotný a otrávený, že nás musí obsluhovat a pokoje pro čtyři lidi 3,5 x 5 metrů, otřesné! Neměli jsme si kam dát kufry, ani tašky se kterými jsme přijely. Když jsme přijeli, museli jsme poprosit o vysavač a pokoj si vysát, abychom mohli v pokoji ten týden vydržet. Sprchy také žádná sláva. Toalety dvě pro celé patro z toho u jednoho urvané prkénko válející se po zemi a urvaný kohoutek, takže jsme si ani ruce nemohly umýt.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,8/5)

Se sjezdovkami jsem byla 100% spokojená, jsou zde jak modré, červené tak černé a každý si přijde na své :) Bežkařské trasy byli také výborné.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Dva kilometry od hotelu je naštěstí obchod, do kterého jsme si chodili pro jídlo, protože nám porce nestačili.

Příroda je zde velice krásná a pro milovníky přírody je toto místo ideální :)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem mi zkazil hotel a jídlo, když jedu na týden si odpočinout a zalyžovat si, tak se chci hlavně pořádně najíst a ne se chodit dojídat někam do obchodu nebo si platit další jídlo na svahu!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Ústecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání