Napsat recenzi

Hotel Hrazany

Recenze hotelu Hotel Hrazany **** (Česko - Středočeský kraj - Sedlčany)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 741x
Recenze se líbila: 632 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pokud by existoval jednotný systém "hotelových hvězdiček", Hrazany by určitě 4* nezískaly. Ale pro méně náročné hosty je to krásné místo, stranou od civilizace, s příjemnou obsluhou a celkem zajímavým okolím. Kdyby majitelé investovali do vybavení pokojů, hodnocení hotelu by bylo zcela jistě mnohem lepší.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokojů připomíná doby dávno minulé. Nábytek, propálené koberce, ložní prádlo, sprchový kout, to vše pamatuje rozhodně lepší časy. Marně pátrám v paměti, kdy jsem něco tak hrozného. Na druhou stranu, v pokoji bylo čisto, byla patrná snaha zlepšit celkový dojem.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Asi je to maximum možného. Kvalita je sice částečně nahrazována kvantitou, ale jinak bez větších stížností.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Velmi příjemný číšník, občas obsluhoval majitel. V tomto smyslu není co vytknout. Bazén (byť se oficiálně jedná o požární nádrž) čistý, okolí bazénu OK. Minigolf a pit pat velmi zanedbaný.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Samotné okolí hotelu je důvod, proč se tam rád vrátím. Naprostý klid stranou od civilizace. Krásné procházky, např. na vyhlídku opata Zavorala. Vhodné pro pěší tůry i pro kolo. Můžu jen doporučit

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Pro kratší rodinou dovolenou ideální místo. Jen je třeba hodně slevit z nároku na kvalitu ubytování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva Víšková: Krásná dovolená - 15. 7. 2014 11:58

Moc se nám u Vás líbilo, krásné prostředí, milý personál, kdo si chce odpočinout od davů lidí, tak úžasné. Některé nedostatky na pokojích (sociální zařízení) vynahradí nové wellnes centrum. Ať se Vám daří reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání