Napsat recenzi

hodnocení hotelových služeb

Recenze hotelu Hotel G-Rex *** (Česko - Středočeský kraj - Poděbrady)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 876x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Celkový dojem z měsíčního pobytu byl dost rozpačitý

Ubytování  průměrně (1/5)

Na pokojích ve 2, patře se neutíral prach, místo pod topením se vůbec neuklízelo - silná vrstva špíny a po upozornění uklízečka konstatovala, že tam se špatně dostává - musela by se ohnout a za to není placená. Okna netěsnila, takže polovina pacientů byla silně nastydlá - pro srdcaře životu nebezpečné . Voda ze sprchy spíš netekla

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Celkem nebylo co vytknout ,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení je odpovídající, při příjezdu na návštěvu nás uvítala mladší recepční , která ochotně poskytla informace ..

Za to při odjezdu už na recepci seděla starší recepční, která po žádosti o lepší úklid na pokojích reagovala velice negativně, Místo jakékoli snahy o nápravu jsme pomalu dostali vynadáno, že si dovolejem stěžovat atp.

Lázeňské služby  průměrně (5/5)

Lékaři i sestřičky byli velice ochotní.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hezké lázeňské město

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Být pokoje v lepším stavu dal bych více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Michal: Pacienti po operaci srdce pozor - G-REX hotel Podě - 12. 2. 2016 9:42

Pacienti po operaci srdce POZOR. Chtěl bych varovat všechny pacienty, kteří jedou po operaci srdce do lázní Poděbrady. Ubytování: G-Rex hotel Poděbrady Probíhá tam rekonstrukce, všude je prach, špína. Zima na pokojích. Teplota po příjezdu je 10-12 st. C. Když se zeptáte, proč, tak Vám řeknou (vrchní sestra), že vypustili topení. A nyní je to zavzdušněné. Na pokoj dostanete přímotop Kladiva jednou na 100 %. Sestry: neochotné, pořád zalezlé v sesterně. Když je o něco požádáte, mají s tím problém. Doktorky: odbornost nemohu hodnotit, ale česky pořádně neumí, pořádně nerozumí. Co se jim musí nechat je to, že jsou pořádně zmalované. Nejdříve jsem si myslel, že je to na nějaký "ples". Závěr: Jedna velká hrůza pro pacienty po operaci srdce. Lituji akcionáře. reagovat

Hana: po operaci srdce - v hotelu G-REX Poděbrady - 3. 1. 2017 15:11

Lázně Poděbrady jsou krásné městečko, kdybych však věděla, co mě čeká v hotelu G-REX po operaci srdce, nikdy bych tam nejela. Hospitalizace v hotelu G-REX začínala na JIP 7 dní po operaci: jedny toalety na patře společné pro muže a ženy, jedna sprcha společná pro muže a ženy, všechny prostory byly bez desinfekčních gelů – štítila jsem na toaletě, která čpěla močí i ve sprše šlápnout bosou nohou na rohože. Na každém pokoji monitorovací zařízení, po celou dobu pobytu na JIP vám praží kamera na lůžko (ve dne i v noci). Po přesunu do hotelové části, se vše mírně zlepšilo. Celý areál hotelu kromě recepce a 1. patra (mimo jídelnu) byl bez dostupné WIFI. Dále nevyhovující strava: neustálé střídání brambor a mrkve, speciální jídelní lístek pro personál, klienti lázní se chodili odpoledne stravovat do restaurací mimo hotel G-REX. Jediné co mi přinesl tento pobyt, pěkné procházky v okolí Poděbrad a moc příjemné byly uhličité koupele – to byl úžasný relax. Nezapomeňte si na recepci vyžádat po ukončení pobytu vyčíslení služeb pro pojišťovnu, super čtení. S pozdravem Hana (pobyt říjen 2016) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání