Napsat recenzi

Maxmilián

Recenze hotelu Hotel Zámek Loučeň & Zámecký Hotel Maxmilián ***** (Česko - Středočeský kraj - Loučeň)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2015
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jako jeden ze svatebních darů jsme dostali poukaz na Relaxační pobyt pro dva zámek Loučeň – 2 noci v apartmánu. Ubytování byl zážitek a apartmán byl krásný, když přehlédneme hlučnou lednici, smradlavý záchod, nefungující wi-fi a podobné drobnosti. Slibovaná ovocná mísa na pokoji nebyla, přinesli ji druhý den společně se snídaní. Z ovoce, které bylo na snídani pro všechny hosty, nabrali pár kousků a dali je na talíř. Ovoce (půlka hrušky, mandarinka, kus kiwi a pár hroznů) bylo rozkrájené, zhnědlé a hrozny shnilé.

Snídaně na pokoj spočívala v tom, že jsme ráno našli na chodbě koš s trochou jídla. Na výběr byla asi polovina toho, co měli ostatní hosté, v množství, které rozhodně neodpovídá dvěma dospělým osobám. Vzhledem k tomu, že normálně si za tuto službu účtují 150 Kč navíc, je to poměrně trapné.

Romantická večeře nebyla vůbec v ničem romantická. Člověk očekává, že dostane výborné jídlo, které si normálně nedá nebo sám neuvaří. Tato slibovaná večeře probíhala úplně stejně jako jakákoliv jiná večeře v prostorách s ostatními hosty. Vzhledem k tomu, že právě probíhala nějaká akce ze slevového portálu, byl hotel a restaurace plný lidí a jinak velmi průměrný kuchař zřejmě potřeboval vařit co nejjednodušší jídlo, aby ho zvládl. Jako předkrm insalata caprese, v listopadu pochopitelně z nezralých rajčat, jako polévka drůbeží vývar s kupovanými nudlemi, jako hlavní chod panenka se špenátem a bramborami (jídlo dobré, ale dost obyčejné) a jako dezert štrůdl (to asi opravdu nedalo moc práce). Jídla nám na stůl přistávala rychlostí jako v závodní jídelně a o romantice nemohla být ani řeč. Slibované výborné moravské víno bylo ve skutečnosti velmi obyčejné a spíše podprůměrné víno italské, které se dá v supermarketu sehnat za 40 Kč za láhev.

Prohlídka zámku s dobovým doprovodem všude slibovaná a zdůrazňovaná se konala bez dobového doprovodu. I když byl zámek krásný a dozvěděli jsme se zajímavé informace, všichni dělali, jako že nic.

O malou upomínku na zámek Loučeň jsme si museli říct, jinak by se nikdo ani neobtěžoval.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Originální historické apartmány.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Předražené, ale průměrné jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Mladý personál, pravděpodobně bez zkušeností.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Z celého pobytu jsme měli pocit, že majitelům jde jen o to, vytáhnout z lidí co nejvíce peněz a co nejvíce je odrbat bez ohledu na to, jestli ještě přijedou nebo ne. Personál nic neřešil, každou naši poznámku přešel, jako by se nic nedělo (za vrácené shnilé hrozny nám ještě poděkovali, místo aby se omluvili).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 28 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání