Napsat recenzi

Jeden z nejlepších hotelů v ČR

Recenze hotelu Hotel Kréta *** (Česko - Středočeský kraj - Kutná Hora)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 416x
Recenze se líbila: 557 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Katedrála sv. Barbory Katedrála sv. Barbory
  • Kostnice Kostnice
  • Plánek města zasazený v chodníku Plánek města zasazený v chodníku
  • "Probouzení Kutné Hory" - malování světlem na katedrálu "Probouzení Kutné Hory" - malování světlem na katedrálu

Rodinný hotel, kde si příjemně odpočinete a načerpáte nové síly, kde se budete cítit jako doma, a kam se rádi zase vrátíte.

Ubytování  průměrně (5/5)

Když jsme uviděli schodiště do prvního poschodí hotelové části, řekli jsme si, že jsme v běžném tříhvězdičkovém hotelu. Byl to omyl! Od prvního patra je hotel krásně prosvětlený denním světlem, modernizovaný, čistý, pokoje prostorné, nábytek logicky uspořádaný a jen těžko budete hledat nějakou nedokonalost. Shodli jsme se, že první část schodiště je nádherně "dobové", vhodně umocňuje kontrast a dává vám možnost vnímat historii budovy. Je to "KRÁSNÝ tříhvězdičkový hotel". Navíc vám bezpečně uschovají motorku v uzavřeném dvoře. Zde je i venkovní zastřešené posezení, vhodné pro kuřáky - vnitřní prostory restaurace i hotelu jsou přísně nekuřácké.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně byly prvotřídní. V nabídce mají navíc od klasiky i domácí pomazánku, pro každý den jinou. Na večeře jsme se vraceli do hotelové restaurace, každé jídlo tam je totiž nezapomenutelným kulinářským zážitkem. Oběd jsme museli vynechat, byli jsme syti od vydatné snídaně. Dosud jsem nikdy nejedl chutnějšího smaženého pstruha, který nemůže být čerstvější, ale víc neuvedu, abych neprozradil jeden z řady vynikajících nápadů majitele. Doporučuji při rezervaci ubytování zarezervovat si i pstruha. Když už tam budete, tak ho prostě musíte zkusit. Ceny jsou lidové a nijak neomezují nás gurmány. A jídel co stojí za ochutnání tam mají hodně. Když jsme se po 22. hodině vraceli z prohlídky večerní Kutné Hory, měli jsme zbytečné obavy, jestli stihneme ještě pivo. Mohli jsme si dát nejen pivo, ale i jídlo!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál hotelu je velmi příjemný a velmi výrazně přispěl k našemu spokojenému pobytu. Neznají zde slova jako: Nemožné, nejde, vyloučeno, nedokážeme. Mohli jsme si tak objednat pozdě večer (po 22.30 hod.) vynikající gulášovou (manželka kuřecí) polévku, při našem posezení ve dvoře, a to přímo u ochotného kuchaře. Pak jsme měli možnost rozvést konverzaci s tímto mladým kuchařem a velmi příjemnou paní kuchařkou a náš večer se tak prodloužil a získal punc večera hezkého. Hovořil s námi i majitel hotelu. Skromný to člověk. Jedním slovem: Charakter.

V celé budově funguje WIFI. Pokoje jsou vybaveny mj. televizorem a minibarem. Mají vlastní sociální zařízení, které je prostorné a pohodlné. Jeden z dobrých nápadů, který jsme nečekali - fén u zrcadla. Přiznám se, že jsem hledal nějakou nedokonalost pokoje. Našel jsem jen dvě malichernosti v koupelně, o kterých se nebudu ani zmiňovat.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je situován mimo rušné centrum, s přístupem jak do přírody, tak do centra. Nikam to není daleko ani moc blízko, takže pro turisty ideální. Vedle hotelu je pěkný parčík, kde se každé ráno procházela divoká kačena.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Tak skvěle jako v hotelu Kréta jsme se necítili ani v několika navštívených vícehvězdičkových hotelech, kde vás chtějí okouzlit komfortem. V tomto rodinném hotelu je vše naprosto přirozené a nenásilné. Kutná Hora je navíc krásné město, které rozhodně stojí za exkurzi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání