Napsat recenzi

Zklamání nad zklamání. Nikdy více!

Recenze hotelu Penzion Karlštejn (Česko - Středočeský kraj - Karlštejn)

Hodnocení:
průměrně: 0/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2021
Přečteno: 130x
Recenze se líbila: 134 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto ubytování doporučuji pro sadomasochisty a ty, co nic neočekávají.

Přitom si tam hrají na něco lepšího....

Nechají vás vyplnit osobní údaje a prohlášení o COVIDu, ale průkazy totožnosti nevyžadují - výborná služba pro záletníky a teroristy.

Ubytování  průměrně (0/5)

Vkusně zařízený pokoj vypadá na oko lákavě. Leč zdání klame. Postel neskutečně vrže. Zdi jsou z papundeklu a skrz papírové dveře slyšíte rozhovor ubytovaných i v pokoji naproti. Totéž u sprchování. Ostatně dveře nemusí ani sedět v rámu (jako našim sousedům). Penzion je přímo u nádraží a u frekventované trati, v horku bez otevřeného okna se nevyspíte. S otevřeným oknem se také nevyspíte. Jako bonus nám přímo před oknem ústil výstup odsávání z kuchyně. Takže rachod a smrádky od ranních hodin do noci.

Strava a stravování  průměrně (0/5)

Snídaně hrozné. Každý den to samé. Dostanete talířek s jedním baleným kousíčkem másla, dvěmi plátky šunkového salámu a také dvěmi plátky sýra, plus jedno mini balení džemu. K tomu máte vyčleněné jedno vajíčko, když si jej včas vezmete. Snídaně postrádají zeleninu nebo ovoce. Vlastně ovoce tam reprezentovaly nejlevnější pomeranče, které nikdo nechtěl. Pro všechny snídající vždy připraven jeden džbánek s jablečným a jeden s pomerančovým džusem. Samozřejmě pro nalití jsou k mání pouze ty nejmenší skleničky, aby vám bylo hloupé si jít nalít znova. Nejledpšími na snídani byly zjevně rohlíky z nedaleké soukromé pekárny.

Mimosnídaně máte možnost se v provozních hodinách "najíst" v místní restauraci. Většinou jsme se sytili utopenci a salátem "César" s kusi netrhaného lupení. Poté, co jsme zkusili jiné varianty to bylo to nejlepší. Jejich "pečené" koleno vyloženě nedoporučuji!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (0/5)

O úklid se starala slečna z Ukrajiny.

Personálu v restauraci je dost a jeho hlavní úlohou je vás z povzdálí pozorovat a bavit se. Zjevně tam ti zaměstnanci hrabou do vlastních kapes. JEDENKRÁT za čtyři dny přinesli na vyžádání účet za večerní útratu. Běžně vám jen oznámi částku, kterou máte zaplatit. Poté, co jsme se podivovali nad jinými položkami na jediném účtu, tak nám byl účet bez náhrady odňat. Přes evidenci v počítači číšnici nikdy "nevěděli", kolik piv u stolu se vypilo. To se pak dohadovalo jako na trhu. Divné.. Naši společníci, majitelé restaurace, z obsluhy "kvetli". Bylo to vážně divné. Majitel byl asi daleko.....

Televizi ani nezapínejte. Najdete v ní 2 - slovy DVA - české programy......

Jen wifi funguje obstojně, pokud si ale sám požádáte o přístupové heslo.

Nečekejte cedulky "Nerušit. / Prosím o úklid" nebo "Pokud chcete vyměnit ručníky, ponechte je na zemi.". Jeden den ze čtyř jsme měli znenadání zastlané postele. Rezervní toaletní papír stále chyběl..

Okolí hotelu  průměrně (0/5)

Jako u nádraží....

Celkový dojem  průměrně (0/5)

Na to, že se penzion holetbá jménem význého a slevného hradu a obce a čekali by jste tomu odpovídající úroveň, tak jeho služby jsou triskní.

Nenechte se zmást ani jménem ani webovými stránkami, ty prezentují pouhé pozlátko.

Majitel by si tam měl udělat pořádek.

Budeme se tomuto zařízení obloukem vyhýbat. Nikomu NEDOPORUČUJEME.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání