Napsat recenzi

Víkendový pobyt ze slevového portálu

Recenze hotelu Hotel Na Ostrově (Česko - Středočeský kraj - Beroun)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 255x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za stejné peníze bychom našli v Berouně určitě lepší ubytování.

Ubytování  průměrně (2/5)

Před 20 lety to byl zřejmě luxusní hotel,ale dnes už je standart trochu jinde.

Všude v hotelu zima,hnusné flekaté zátěžové koberce po chodbách,kuřácký koutek u výtahu v patře před pokojema mi nepřijde moc vhodný.

Pokoje žádný luxus,ale na přespání dostačující.Postele sice trochu vrzali,na koberec bych bez pantoflí nestoupla a šílený větrák na záchodě co dělal kravál až do druhého pokoje,ale i tak to ušlo.Veliké plus u mě bylo oddělené wc od koupelny.

Ručníky a toaletní papír stále k dispozici.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Jelikož jsme měli v pobytu zaplacenou polopenzi,tak si člověk nemůže moc vybírat.

Jídlo opravdu šílené.Na snídaních nebylo moc co kritizovat,tedy až na kávu která vypadala jako černý čaj a horká voda na čaj byla pouze vlažná.Jinak snídaně formou bufetu docela ušli,všeho dostatek,doplňováno,jen jídlo ve varnách stále studené.

Večeře ale děs a hrůza.Výběr ze tří jídel,ale jedno horší než druhé.Vše chutnalo úplně stejně,ať si dáte cokoliv.Jídlo studené,nemastné a neslané.Pití si samozřejmě hradíte sami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Vybavení zastaralé,žádný luxus nečekejte.My jsme zažili i horší,takže toto je takový slabý průměr hotelů ze slevového portálu.

Personál bych vyměnila hned.Na recepci otrávená paní,která na vše odpovídala "já nevím",druhá zase koukala jak kdyby tam byla omylem a o slečně číšnici v restauraci ani nemluvím.Ta se ksichtila hned jak člověk vešel do restaurace,velice dobře jí šlo přehlížení a pokud chtete zaplatit o už z jídelny odejít,tak Vás nechá i 40 minut čekat,než k Vám madam dorazí.Už vůbec nechápu,proč na celou restauraci byla sama,je tam asi 30 stolů.Nestíhala objednávky,donášet pití,sklízet ze stolu a ještě kasírovat.To vedení hotelu chce asi ušetřit za personál.Ale že se to pak odráží na celkové kvalitě služeb,to už asi nikomu nedochází.

Dětský koutek v restauraci parádní,to je velké plus celého pobytu.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Beroun je moc hezké město,jen jsme kvůli špatnému počasí nenavštívili žádné památky.Medvědárium moc hezké,v létě to musí být ještě lepší zážitek.

Město čisté,uklizené,procházka městem super.

Bazén hned vedle hotelu super.

Parkování u hotelu zadarmo.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Do Berouna bych se klidně vrátila,tento hotel také nezavrhuji,jen služby neodpovídají ceně ani ze slevového portálu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání