Napsat recenzi

Zklamání z hotelu AD Puk

Recenze hotelu Apartmánový Dům Hotel Puk **** (Česko - Středočeský kraj - Beroun)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2016
Přečteno: 273x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěla bych napsat recenzi na hotel AD Puk v Berouně. Koupili jsme si pobyt do tohoto hotelu od pátku do neděle. Začnu postupně. Při příjezdu do hotelu nás obsloužila velice milá recepční (na recepci se střídají lidé, protože recepce jede nonstop - všichni kdo tam byli za dobu našeho pobytu byli velice milý, usměvavý a hodní lidé). Dostali jsme klíče, doporučení an restaurace a aktivity v okolí a šli na pokoj. Po cestě se mi chtělo dost na záchod tak jsem na pokoji ihned vběhla na wc. Chtěla jsem spláchnout ale bohužel ve 4 hvězdičkovym hotelu nefungovalo splachovadlo. přišli nám ho tedy opravit. Pak jsem si chtěla dát tablet do trezoru ale bohužel v trezoru nebyli baterky a za celý víkend nám baterky nikdo nebyl schopný dát. Ubytování vzhleodvě odpovídalo spíše tak 2 hvězdičkovému hotelu. Odrbané koberce, zežloutlá mikrovlnka, matrace na posteli totálně měkká a proleželá, měla být plná lednička - byla tam cocacola, malé víno, voda a arašidy. Na pokoji jsme v osbotu měli mít romantickou večeři pro dva. No když jsme ten hotel viděli tak jsme si dělali srandu že nás čeká to nejhorší - vysušené kuřecé prso s bramborama. Ale mýlili jsme se. Dostali jsme obložený tác kde byli nějaké sýry šunky a uzený losos. Losos vypadal jakoby ho už někdo pozřel. K tomu byla nakrájená bageta která byla tak tvrdá že by jsme si tim mohli rozbít hlavu. Měla tam být i kytka pro partnerku. No kytičku jsem dostala ale nějakou pidi zvadlou gerberu. Jídlo tam zustalo celou noc - takže losos fakt nepříjemně voněl a odnesli ho až po našem odjezdu. Vířivka na hotelu skvěla (je venku, svítí a hraje hudba to je super). Snídaně formou teplého a studeného bufetu. No snídaně formou bufetu byla ale jidné co tam bylo teplé bylo nedodělané volské voko, bílek byl stejně tekutý jako žloutek. Měla fungovat wifi po celém hotelu. Buď nefungovala vubec nebo fungovala tak na půl. V TV mělo být asi 70 kanálů. Bylo jich tam asi 30 a z toho asi 5 českých zbytek německý. Pokojská na pokoji nebyla vubec (od pátku do neděle). Jak sjem řekla. Na recepci lidi super, vířivka skvělá zbytek hrozný,

Ubytování  průměrně (2/5)

Jak jsem psala. Odrbaný koberec, zežloutlá mikrovlnka, proleželá mtrace, nefungovalo splachovadlo, wifi nejela nebo byla hodně hoooodně pomalá.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Snídaně formou teplého a studeného bufetu. No snídaně formou bufetu byla ale jidné co tam bylo teplé bylo nedodělané volské voko, bílek byl stejně tekutý jako žloutek. K večeři jsme dostali obložený tác kde byli nějaké sýry šunky a uzený losos. Losos vypadal jakoby ho už někdo pozřel. K tomu byla nakrájená bageta která byla tak tvrdá že by jsme si tim mohli rozbít hlavu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál hotelu moc milý, vstřícný, obětavý.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu je celkem hezké, čisté. V blízkosti řeka Berounka, plavecký bazen, plno restaurací, medvědarium, kousek autem karlštejn,

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Celkový dojem je tak na jendu hvězdičku a zachránil to jen milý personal.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání