Napsat recenzi

Srub Trubín

Recenze hotelu Srub Trubín (Česko - Trubín)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 252x
Recenze se líbila: 116 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Srub vybrán pro dovolenou s ohledem na možnost rybolovu a s garancí od majitele na spoustu velkých ryb. Objekt dle inzerovaných fotografií měl být těsně před finálním dokončením, ale pravda je bohužel poněkud jiná.

Ubytování 

Na nedokončený srub je zákazník upozorněn již před objednáním, ale ne vše je na fotkách zobrazeno, takže je nutno počítat s horší realitou. Za domem hyzdí okolí regulérní menší skládka. Do mrazáku nebylo možné prakticky nic vložit, jelikož byl plný zamražených "asi" kostí a zbytků ledu. Všude množství rozdělaných a nedokončených věcí případně místností s nepořádkem. V našem případě dům již při příchodu plný všemožného hmyzu...

Strava a stravování 

Stravování vlastní, ale je nutné počítat s velmi provizorní kuchyní...

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál žádný, vybavení TV, WiFi, lednička a nefunkční myčka.

Okolí hotelu 

Samotná krajina ve větší vzdálenosti od srubu příjemná, rybníček pěkný, ale okolí srubu s ohledem na nepořádek nepříliš vábné.

Celkový dojem 

Pokud bych opět hledal dovolenou s možností rybaření, určitě bych své kroky nenasměroval k tomuto srubu. Za prvé, rybník plný (ale opravdu plný!) kapříků v rozpětí 10-25 cm, větší rybu jsem za dva dny rybolovu neviděl ani se ukázat. Za druhé, ubytování odpovídá popisu zhruba z 60%. Po dvou dnech jsem proto kontaktoval pana majitele s dotazem na to, kde je zmiňované velké množství trofejních ryb, a že bych chtěl s ohledem na tuto skutečnost ubytování opustit. Navrhnul jsem, že byť jsem zaplatil ubytování i rybaření až do neděle, odjel bych již v úterý ráno a požádal o vrácení částky za ubytování a rybaření v rozpětí zbylých dnů čtvrtek-neděle. S tím pan majitel souhlasil a doufal jsem, že je vše vyřízeno. Bohužel jsem se mýlil, od té doby totiž přestal komunikovat a následně od něj došel zhruba po deseti dnech pouze mail, že nám za ubytování a rybaření nic nevrátí, jelikož jsme mu prý poškodili židli v interiéru a protopili dřevo za 600 Kč. Na tomto místě podotýkám, že oheň jsme dělali 1x asi 30 minut na opečení párků a na dřevo jsme si zašli do blízkého lesa... Sečteno a podtrženo, doporučuji pouze návštěvníkům, kteří příliš neřeší, ale s ohledem na cenu pronájmu si je nějak nedokáži představit...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jakub: Lživá nabidka - 6. 9. 2019 22:34

Ubytování podprůměrné. Neudržovaný, nedostavěný objekt. Okolí zanedbané, nepřívětivé. Škoda jinak velmi pěkného místa. Majitel do domu neinvestuje. Pouze vybírá peníze. Zkušenost stejná od všech nalezených předešlých návštěvníků. Při odjezdu v 11:00 hod nechce nikdo objekt přebrat. Klíče máte dát do boty na trampolíně a v klidu odjet. Majitel se bojí osobního setkání a kritiky hostů po pobytu... Pokud si chcete dům prohlédnout uvnitř, přijeďte v sobotu po 11:00 a klíče si vemte v botě. PRO RYBÁŘE: BĚHEM NAŠEHO POBYTU PŘIJELI RYBNÍK KRMIT ČLENOVÉ ČESKÉHO RYBÁŘSKÉHO SVAZU Králův Dvůr. Rybník mají pronajatý jako chovný. Rybolov je z jejich strany zakázán. PŘESTO PAN MAJITEL NABÍZÍ RYBOLOV ZA 300,-Kč ZA DEN, o čemž členové ČRS nevědí a nedali k tomu souhlas. Zřejmě nějaká chyba nebo podvod... reagovat
Přidat komentář

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání