Napsat recenzi

Co tohle bylo?

Recenze hotelu Top Hotel Top Hotel **** (Česko - Praha a okolí - Praha)

Hodnocení:
průměrně: 1,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 80x
Recenze se líbila: 88 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1

Tenhle hotel je naprostá katastrofa a nechápu,kde přišel ke čtyřem hvězdám!!

Ubytování  průměrně (1,5/5)

Na WC chybělo mýdlo a v pokoji to vypadalo,jako by za celou svou existenci nebyla provedena jediná odborná oprava.

Strava a stravování  průměrně (1,5/5)

Nedokážu posoudit…na snídani jsme raději už nešli

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

Jedna velká katastrofa

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Tohle mi bylo jedno.

Celkový dojem  průměrně (1,2/5)

Po příjezdu na hotel jsme s přítelkyní zamířili rovnou k recepci,kde už z dálky bylo patrné,že něco není v pořádku.Před námi stála velká řada lidí,která se ani po půl hodině stání nekrátila.Obsluha na recepci zmateně pobíhala zleva do prava a bylo evidentní,že si neví rady,ale vůbec nekomunikovala a jen někam volala a občas mluvila sama se sebou,takže jsme nevěděli,kde je problém.S postupem času negativní atmosféra ještě houstla a teprve po hlasitém projevu nespokojenosti jedné z návštěvnic,se něco posunulo a my zjistili,že je problém v rezervacích,které pravděpodobně v systému nebyly vidět.

Asi po dvou hodinách jsme se konečně dostali na řadu a vše vypadalo dobře,protože naše rezervace přes Booking v systému byla.Bohužel naše radost netrvala dlouho a zádrhel nastal v okamžiku,kdy si obsluha recepce vyžádala občanský průkaz.Sdělil jsem,že ten u sebe nemám,ale mám u sebe platný řidičský průkaz.Na to mi bylo sděleno,že bez občanky mě nemůže hotel ubytovat.Přímo na recepci je vystaven provozní řád hotelu,kde hned v prvním bodě stojí,že: Hotel poskytne ubytování hostu,který se prokáže platným dokladem totožnosti.To,dle hotelu asi řidičský průkaz není.

Chtěl jsem poskytnout i další údaje a to například číslo pasu,nebo rodné číslo,ale vše bylo marné.Když jsem se zeptal obsluhy na recepci,co teda máme dělat a k čemu je rezervace,při které jsem provedl autorizaci platební kartou,tak mi bylo sděleno,že jsem si zvolil platbu na místě a vlastně jsem o žádné peníze nepřišel,takže je vše v pořádku.Na to konto jsem s přítelkyní odešli,ale po chvilce nás napadlo,že bychom se mohli ubytovat na její občanský průkaz a že se zkusíme zeptat,zda tahle možnost je.Po dalším čtvrthodinovém čekání ve frontě jsme se tedy dozvěděli,že by to neměl být problém.Když jsem se zeptal,proč nám tedy tuhle možnost nenabídli,tak jsme se jen dozvěděli “protože mě to nenapadlo”

Bohužel ani tímhle problémy neskončily a k našemu překvapení nám bylo řečeno,že žádný pokoj z dané kategorie,kterou jsme měli zarezervovanou,již není volný.Na můj dotaz k čemu tedy rezervace je,nám bylo řečeno,že kolegyně na noční směně měla pokoje roztřídit,ale vykašlala se na to.Řekli jsme,že si připlatíme i za lepší,ale bez odezvy.

Po dalších patnácti minutách se tedy našel nějaký volný pokoj a obsluha recepce se nás ještě zeptala,zda dvojlůžko s manželskou postelí vyhovuje,na což jsme odpověděli,že ano.

Po příchodu na pokoj jsme se už jen zasmáli,když jsme viděli oddělené postele.

Dle mého jsme ani nedostali pokoj v dané kategorii,což nám bylo i při registraci sděleno,ale ráno nám paní recepční (která je pátá hvězda hotelu) řekla,že dostali a že tam pracuje už dvacet let a tak ví nejlíp,jaký pokoj jsme měli.Dobře,rozhodně měla pravdu v tom,že by to poznat měla a tak jsem se nehádal.Ostatně pokoj vyšel levněji,než ten,který jsme měli rezervovaný.To vlastně dává smysl…stejná kategorie a o 700,- levnější…ale mně matematika nikdy nešla,takže jsem tuhle slovní úlohu nedokázal doteď vyřešit.

Další problém nastal,když mi z Bookingu došel e-mail,že jsem si rezervaci nevyzvedl a mám zaplatit 90€

Při reklamaci tohoto omylu,si pátá hvězda hotelu zavolala mladou kolegyni a seřvala ji přímo před námi,protože k chybě se přiznala.Tohle si myslím,že host vidět nemá,ale byl bych blázen,kdyby mě to překvapilo.Slečna zcela jistě nedostala kapky poprvé,jelikož už měla slzy v očích a byla evidentně hodně ve stresu.

Co se týče vybavení hotelu,tak to nemá snad ani cenu komentovat,ale ve zkratce…špína pod postelí,koberec snad několikrát zeblitý a čištění savem (jinak si ty bílé fleky nedovedu odůvodnit)

Potečené a opraskané zdi,zásuvka v koupelně v dezolátním stavu a nefunkční výtah atd.

Na snídani,kterou jsme měli v ceně,jsme už neměli odvahu jít a tak jsme hotel zcela jistě navždy opustili.

Sem se vracet rozhodně nebudeme…

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

MR: Bude hur - 11. 10. 2022 8:57

Jednu dobu jsme spali v Praze i v tomto hotelu,Novotelu,Praha ,Diplomat a jiné .... Před Covidem také zničené ,odporné snídaně blátivé sýry i salámy.Tak v CZ nikam ,asi to nevidí vedení poznávejte socik reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Praha a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání