Napsat recenzi

Špatné jídlo, dobré pivo

Recenze hotelu Pivovar Modrava (Česko - Plzeňský kraj - Modrava)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 227x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zastavili jsme se na oběd v restauraci Lyer na Modravě, dali jsme si k pití jejich originální pivo, které musím pochválit. To je však všechno, co si pochvalu zaslouží... Jídlo dobré nebylo. Měli jsme zapečenou misku s bramborem, kterou kolega nedojedl, řekl , že se to nedá jíst, dáváme 5 (osobně jsem nechutnal). Další jídlo byly boloňské špagety, chuť mdlá, maso jako vytažené z konzervy to vše přelité nějakou kečupovou omáčkou chuťově a kvalitativně za 4. Já jsem měl kotletu s omáčkou a hranolkami, chuť průměrná, dávám 3. Žena se těšila na kuřecí maso se salátem, jaké bylo překvapení, když na stůl donesli salát s natrhanou studenou kuřecí šunkou :-) Opravdu, byly to plátky kuřecí šunky! Za 190 kč:-) Tak že také za 5. Byli jsme nalákáni cedulí na burger, který je ovšem podáván pouze večer, to se však dozvíte až po přečtení JL. Všechna ochutnaná jídla měla sebevědomou cenu kolem 200 kč, a však ta se neodrážela v kvalitě stravy. Doporučuji majiteli pivovaru vyměnit kuchaře. Jinak prostředí a obsluha byla bez výhrad. Pokud máte žízeň, dejte si jejich výborné pivo, ale pokud hledáte gastronomický zážitek, nejezte se jinde, třeba na Svatoboru, kde jsme si spravili chuť večeří.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Nevím , pouze oběd

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Něco mezi katastrofou a žádnou slávou

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Bez úsměvu, ale jinak v pořádku

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Nevím

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Šumava, tak že super

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Nedávejte si jídlo, dejte si pivo

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání