Napsat recenzi

NEDOPORUČUJI

Recenze hotelu Pivovar Modrava (Česko - Plzeňský kraj - Modrava)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 268x
Recenze se líbila: 215 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ač nerada, jelikož jsem ten poslední co by chtěl někomu ublížit, ale tohle byl opravdu otřesný zážitek. Byli jsme v říjnu s kamarádem na Modravě na víkend, ubytovaní v jednom nejmenovaném ubytování. První večer jsme se těšili na pivko a nějakou dobrou mňamku, po příchodu do pivovaru v 21:15 nám bylo řečeno že už kuchař je dávno doma a že už ani pivko nedostanem. Říkáme si ok, naše chyba, měli jsme přijít dřív (i když otevřeno mají do 22:00, tak nechápu co tam teda dalších 45 min pan číšník dělal). Totální šok ovšem přišel ráno. Měli jsme PŘEDEM DOMLUVENOU snídani, takže o nás věděli. Přišli jsme v 9:00 (snídaně podávaná do 9:30 tuším, možná do 10:00) a arogantním způsobem nám bylo sděleno že je jako už dávno po snídaních (v těch 9:00!!) a že co jako chceme. Upřímně jsem to už nevydržela a rázně sdělila, jestli nám teda můžou nachystat nějakou snídani. Při mé otázce jestli můžou udělat kávu flat white, že si jí klidně zaplatím, číšník arogantně "cooooo?! to neumím." Kamarád chtěl čaj a ve finále mu donesli espresso, i přesto že kávu nepije. Na dotaz že by chtěl čaj už nepřinesli raději nic. Ke snídani jsme dostali párky s hořčicí a chlebem a 1 pomeranč. Pardon, ale opravdu nejsem typ co by snídal ráno párky. Za více ovoce bych byla vážně vděčná :-) Aby toho nebylo málo tak celou dobu během snídaně jsme museli čelit arogantním pohledům typu "kdy už jako vypadnete". Jo a to nás ještě slečna na recepci den předtím, než jsme snídani domlouvali, prosila aby jsme přišli na 9 a ne třeba na 7, aby číšník nemusel brzo vstávat.. tak my, v dobré víře říkáme že jasně, že chápem že toho má asi moc po několika šichtách. Ale tohle byl teda otřes. Mám hotelovou školu a takhle by se k zákazníkům neměli chovat nikde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veškeré tohle chování se týká holohlavého pana číšníka. Myslím, že vedení nebo minimálně on by se měl zamyslet jak se k lidem, kteří si přijedou užít Modravu chová. Zkazilo nám to celý den a výlet. Za mě už nikdy více!!!!!!!!!!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Netuším, ubytovaní jsme raději nebyli. Snad je to lepší než restaurace.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Netuším.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Netuším

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Pěkné, ale to nemá s pivovarem nic společného.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Špatný

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání