Napsat recenzi

Tento hotel potřebuje generální úklid !!

Recenze hotelu Hotel Modrava *** (Česko - Plzeňský kraj - Modrava)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 173x
Recenze se líbila: 278 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli ubytováni 3 noci. První dojem při vstupu do hotelu - zatuchlý zápach, zašlost. Recepce zastrčený koutek pod schodištěm bez jakéhokoliv doplňkového prodeje. Cestou na pokoj do 2 patra - prach a špína na schodišti, koberce staré, zašlé, zaprášené.

Na pokoji - v koupelně viditelná špína na sprchovém koutě, ručníky zmuchlané, zaprané a zatuchlé, přemýšleli jsme zda jsou použité nebo ne. Vybavení pokoje staré, viditelný prach na koberci a v koutech místnosti. A to nejhorší restaurace, všude prach, prostírání na stole špinavé a na něm položené příbory bez ubrousku. Vypínač (cca 30 cm nad stolem) upatlaný od kečupu. Na stěnách, na poličkách, na parapatech všude samé "ozdoby" ale špinavé plné prachu. Opravdu hnus. Jídlo první dva dny nebylo špatné, pak se asi změnil kuchař - polévka chutnala jen po polévkovém koření, a smažená játra - vypražená na uhel, jídlo bez kousku zeleniny, tatarky nebo hořčice. Jako moučník jsme dostali medovník posypaný vrstvou moučkového cukru a postříkaný karamelovou polevou???? Medovník už sám o sobě je dost sladký, takže přeslazená bomba.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

špína

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

podle toho který kuchař vařil.Určitě bych se zaměřila na lehčí jídla se zeleninou, moučníky bych necukrovala

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení zašlé, přeplácané - nešlo uhadnout v jakém stylu je hotel zařízen. Služby jsme žádné nevyužili, nebyli nikde viditelně nabízeny, jen z internetu jsme věděli, že hotel nabízí výřivku a saunu, ale po tom co jsme viděli v koupelně, jsme neměli odvahu je vyzkoušet.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Příroda je na Modravě a v okolí nádherná, nestihli jsme projít všechny zajímavosti a tak sem určitě ještě někdy přijedeme.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

venku jsme trávili podstatnou část dne, takže jsme si pobyt nenechali zkazit nepořádkem v hotelu. Pro další pobyt zde na Modravě, budu vybírat z jiných hotelů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání