Napsat recenzi

Šílené!!

Recenze hotelu Hotel Modrava *** (Česko - Plzeňský kraj - Modrava)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2018
Přečteno: 410x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Prach v rohu Prach v rohu
  • Prach Prach
  • Jen kam dosáhne vysavač. Jen kam dosáhne vysavač.
  • Hnus Hnus

Do hotelu jsme přijeli na 3 dny s hned první den jsme litovali, že jsme se ubytovali v tomto hotelu.

Při vstupu recepce pod schody kde seděl mladík kterého práce očividně nebavila. Pokoj šílené. Postel neskutečné rozvrzaná a tvrdá. Myslím že kdyby jsme spali v autě nebudeme tak rozlamani. Při pohybu osoby vedle se na druhé půlce zvedalo prkno. Na pokoji prach a prach. Koupelna sice pěkne obložená, ale obkladacky nikdo neumyval co jsou na zdi. Umyvadlo umyte jen vodou a dost hnusne drsné. Sprcha no......tepla voda tekla.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Katastrofa. Wifi zdarma je pouze ve společných prostorách. Takže restaurace a gauč u vstupu. S kvalitou no asi rychlejší jsou data.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Měli jsme jen snídaně. Každý den staré pečivo. Jeden džus ( multivitamin) káva a čaj. Jinak klasika salám sýr. Müsli jogurt v hrnci. Marmeláda a nutella nebo její náhražka. V šíleně opatlané misky kam se jen doplňuje ale asi se vůbec neumývá. Příbory na stole jen tak položené na plastové podložce která nebyla v kontaktu s hadrem hodně dlouho. Číšník 3 dny v jednom usmudlanem triku. Pri snídani hraje z kuchyně hudba dost hlasitě a navíc nějaké techno No žádná sláva na 3 hvězdy. Znám lepší a sem už se určitě nevrátíme a všem známým kteří sem jezdí hotel určitě nedoporučuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Koupily jsme si místní výřivku. V místnosti pod schody šílený smrad zatuchliny. Voda špinavá smradlavá. Po 10 minutách jsme vylezli nedalo se. Dělala se na hladině odporně žlutá pěna. Recepční na mou výtku odpověděl ( to už se tam zase dělá pěna?) hodina v tom hnusu stála 300 Kč. Nebyl vystaven doklad.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Pekné

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Z hotelu strašně.

Okolí a Modrava jsou pěkné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin Mojžíšek: Hotel Modrava - 9. 6. 2019 18:06

Na hotel jsme přijeli na pět nocí.Krajina super jen recepce hodně kulhá....Když jsem chtěl nějaký místa s turistické cíle byli hodně mimo a odkaz byl na info středisko.Tam byla paní taky hodně mimo realitu .... bohužel.Jinak jídlo super,obsluha taky dobrá myslím i Tomáše ,Marka a taky Lucku....fakt bez problémů.Jen mi chyběla lednička na pokoji na chlazení slivovice ale o to se postarala obsluha.Takže poměr cena a obsluha super reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání